Οι γιορτές πλησιάζουν και ίσως εσύ θέλεις να κάνεις μια ανανέωση στα μαλλιά σου. Μπορείς να τα κόψεις (το καρέ είναι στη μόδα) ή να ανανεώσεις το χρώμα. Αυτό το χρώμα στα μαλλιά είναι στη μόδα.

Αν συνηθίζεις να βάφεις τα μαλλιά σου, τότε ίσως να ενθουσιαστείς με το νέο trend. Αν ψάχνεις μια αλλαγή ή ένα νέο χρώμα στα μαλλιά σου, τότε σου έχουμε το καλύτερο. Ποιο χρώμα στα μαλλιά είναι στη μόδα;

Το “Red Velvet”. Όχι, μην πάει το μυαλό σου σε ένα απολαυστικό κέικ red velvet (και σε μας άνοιξε η όρεξη). Αλλά το red velevet είναι το χρώμα που θέλεις να έχεις στα μαλλιά σου και σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.

Είναι το χρώμα που έχει κατακλύσει τα social media και οι celebrities το έχουν ήδη δοκιμάσει. Είναι μια ζεστή και λαμπερή απόχρωση του καστανού.

Δεν είναι ακριβώς κόκκινο αλλά ούτε και καστανό. Είναι κάτι το ενδιάμεσο. Είναι “ζεστό” και άκρως φθινοπωρινό.

Μπορείς να επιλέξεις πιο σκούρες αποχρώσεις, για να είναι πιο κοντά στο φυσικό σου ή πιο ανοιχτές αν η ρίζα σου είναι πιο ανοιχτή.

Είναι το ιδανικό χρώμα στα μαλλιά για… τις γιορτές, αφού είναι λαμπερό και αποπνέει έναν δυναμισμό! Το αποτέλεσμα είναι φωτεινό και αναλόγως και τον φωτισμό αλλάζει!

Πάντως αυτό το χρώμα στα μαλλιά είναι στη μόδα και θα σου πηγαίνει είτε έχεις μακριά, είτε κοντά μαλλιά. Μάλιστα, αν το φυσικό σου χρώμα είναι το καστανό, είσαι από τις τυχερές γιατί μπορείς να το πετύχεις πιο εύκολα.

Μήπως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή; Εμάς μας μπήκαν σκέψεις…

Πάντως αν επιλέξεις να πειραματιστείς και να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου στο σπίτι, εμείς σου έχουμε τον απόλυτο οδηγό για να το κάνεις σωστά αλλά και να αποφύγεις τα… ανεπιθύμητα αποτελέσματα!

Διαβάστε επίσης:

Και τελικά τι είναι αυτό το massive hair που είδαμε στο fashion show του Valentino;

Photo: Unsplash/Henri Pham