Ας μιλήσουμε για ένα θέμα που απασχολεί πάρα πολλές γυναίκες σε καθημερινή βάση. Ποιο είναι αυτό; Η μάσκαρα! Όχι ποια είναι καλύτερη ή ποια μάρκα έχει την καλύτερη μάσκαρα, γιατί κάθε γυναίκα ψάχνει κάτι διαφορετικό για τις βλεφαρίδες της. Η μια μπορεί να θέλει μια απλή μάσκαρα, μια άλλη γυναίκα μπορεί να ψάχνει μια μάσκαρα για να της προσθέσει μήκος ή όγκο στης βλεφαρίδες.

Επίσης, δεν φοράνε όλες οι γυναίκες foundation, concealer, πούδρα ή κραγιόν κάθε μέρα, αλλά μάσκαρα όλες οι γυναίκες θα βάλουν λίγη ή πολλή. Είναι αυτό το προϊόν που όποια γυναικεία τσάντα κι εάν ανοίξεις θα βρεις μέσα μια μάσκαρα. Ναι καλά άκουσες, αν πεις ότι δεν φοράς ή ότι δεν έχεις μέσα στην τσάντα σου αυτό το προϊόν, θα είναι ένα τεράστιο ψέμα! Τώρα, μάθαμε το μυστικό για πιο πυκνές βλεφαρίδες στο λεπτό χρησιμοποιώντας ένα ακόμα απλό προϊόν!

Κατά καιρούς σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει αρκετά από τα κόλπα που θα διαβάζεις στο Ίντερνετ για το πώς θα πετύχεις πιο πυκνές βλεφαρίδες. Αλλά τίποτα από αυτά τα μυστικά δεν κάνει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο πυκνές, μεγάλες και με πλούσιο όγκο. Σωστά;

Έχεις δοκιμάσει να βάλει ταλκ στις βλεφαρίδες σου πριν βάλεις οποιαδήποτε μάσκαρα; Αν όχι τότε πρέπει να το δοκιμάσεις αύριο κιόλας! Πριν από οποιαδήποτε μάσκαρα της επιλογής σου, τοποθέτησε ταλκ (μέχρι να γίνουν οι βλεφαρίδες σου λευκές, σαν το χιόνι) δηλαδή, baby powder και στη συνέχεια, πρόσθεσε την μάσκαρα σου. Αυτό το κόλπο, μετατρέπει τη μάσκαρα σου και σε long-lasting!

Μ’ αυτό το trick οι βλεφαρίδες σου θα γίνουν πιο πυκνές σε χρόνο dt! Πώς σου φαίνεται; Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!

Δες κι αυτό:

Δες πώς μπορείς να τονίσεις τα φρύδια σου με απλά steps!