Αυτό είναι το απόλυτο look του Καλοκαιριού

LIKE US ON FACEBOOK

Το Καλοκαίρι είναι εδώ κι εμείς ψάχνουμε τις τάσεις σε νύχια, μαλλιά και μακιγιάζ, γιατί μια ανανέωση τη χρειαζόμαστε! Ποιο είναι, λοιπόν, το απόλυτο look του Καλοκαιριού;

Αν σκέφτεσαι να κουρευτείς γιατί σε τα μακριά μαλλιά σε κουράζουν και (κυρίως) σε ζεσταίνουν τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε μην το σκέφτεσαι απλώς αλλά επιχείρησε το, καθώς το απόλυτο look του Καλοκαιριού είναι αυτό ακριβώς: Τα κοντά μαλλιά!

Πόσο κοντά; Μέχρι το πιγούνι. Το είδαμε στις πασαρέλες, το είδαμε στο Pinterest και στο Instagram, μας συμβουλεύουν και οι διάσημοι hairstylist να το κάνουμε.

Μην μπερδευτείς με το κούρεμα bob, το οποίο είναι επίσης στη μόδα αλλά σε μια πιο κομψή εκδοχή του. Το απόλυτο look του Καλοκαιριού μας επιστρέφει πίσω στα 90s, γιατί  μόδα είναι και γυρίζει.

look του Καλοκαιριού

Κι αν έχεις τις αμφιβολίες σου, να σε συμβουλεύσουμε πως το look αυτό είναι ευπροσάρμοστο και ταιριάζει τόσο σε διάφορα σχήματα προσώπου όσο και σε διαφορετικούς τύπους μαλλιών.

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, είσαι από τις τυχερές. Τα beach waves σε κοντό καρέ είναι το απόλυτο look του Καλοκαιριού και δεν θα χρειάζεται να περάσεις ώρες ολόκληρες για να το πετύχεις.

Κι αν φοβάσαι ότι τα μαλλιά σου θα φριζάρουν να θυμάσαι πως είναι σημαντικό να μην τρίβεις τα μαλλιά σου με την πετσέτα μετά το μπάνιο και να μην τα τρίβεις.

look του Καλοκαιριού

Παράλληλα, προσπάθησε να αποφύγεις το πιστολάκι αλλά και την ισιωτική. Πέρα του ότι δεν είναι και το πιο εύκολο να ισιώνεις τα μαλλιά σου με 40 βαθμούς Κελσίου, θα τα «κάψεις».

Το Καλοκαίρι θέλουμε τα μαλλιά μας να είναι φυσικά και ανάλαφρα. Κι ένα κοντό κούρεμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Διαβάστε επίσης:

Το χρώμα των μαλλιών που θα δεις το Καλοκαίρι! | Photos

Photo: unsplash/Fredo Figaredo
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved