Το 2019 είναι μια χρονιά αλλαγής: Αλλαγές στις συνήθειες, αλλαγές στο πρόγραμμα και φυσικά αλλαγή στα μαλλιά. Ναι, μια αλλαγή στα μαλλιά όλες τη χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε. Ποια είναι, όμως η μεγάλη τάση στα μαλλιά που έχει γίνει viral στο Instagram;

Τη νέα τάση τα μαλλιά για το 2019 την είδαμε παντού μπροστά μας στο Instagram και φαίνεται πως είναι το νέο big thing που όλες θα δοκιμάσουν, αν όχι όλες οι περισσότερες.

Είτε έχεις ίσια μαλλιά, είτε σγουρά, κοντά ή μακριά, το Instagram προσπαθεί να σε πείσει να δοκιμάσεις κι εσύ τη νέα τάση στα μαλλιά. Ποια είναι αυτή; Οι αφέλειες.

Η τάση στα μαλλιά που έχει γίνει viral στο Instagram

Για τα σγουρά μαλλιά

Πολλοί θεωρούν πως οι αφέλειες είναι μόνο για τα ίσια μαλλιά καθώς κάθονται καλύτερα και δεν χρειάζεται να ασχοληθείς και πολύ μαζί τους. Και αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος! Οι αφέλειες σε σγουρά μαλλιά δίνουν ένα πιο retro vibe σε κάθε look!

Οι “κουρτίνες”

Αυτό το trend είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στις Γαλλίδες, είναι chic, δίνουν έναν άλλον αέρα και ταιριάζουν στα περισσότερα πρόσωπα.

Pixie Bangs

Οι κοντές αφέλειες δίνουν μια πιο rock διάθεση, μπορείς να τις αποκτήσεις κυρίως όταν έχεις ήδη κοντό μαλλί και αναδεικνύουν το όμορφο πρόσωπό σου!

Baby αφέλειες

Ήταν ήδη τάση το 2018 και όπως φαίνεται ήρθαν για να μείνουν. Οι baby αφέλειες είναι πιο κοντές από αυτές που έχουμε συνηθίσει και πολλές celebrities -από την Beyoncé μέχρι και την Ariana Grande- το έχουν ήδη δοκιμάσει.

Μη φοβάσαι να κάνεις την αλλαγή στα μαλλιά σου. Σίγουρα θα σε ανανεώσει, θα σου δώσει αυτοπεποίθηση, ενώ ακόμη κι αν δεν είσαι της αλλαγής ή τελικά δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα, μην ξεχνάς πως είναι απλώς τρίχες που θα μεγαλώσουν!

Διαβάστε επίσης:

Αυτά θα είναι τα μεγάλα beauty trends του 2019!

Photo: Unsplash/Alex Suprun