Βάλε στην άκρη λίγο τις αγαπημένες σου σκούρες αποχρώσεις βερνικιών. Έλα, τα sms έδωσαν τέλος και κάποια κανονικότητα φλερτάρει με τον ήλιο. Aρκετά σκοτεινιάζει η σκέψη σου όταν προσπαθείς να βάλεις το μέλλον σου σε μια σειρά. Ώρα να φωτίσεις τα μέσα σου τονίζοντας σωστά τις άκρες σου. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και τα παστέλ επανέρχονται σε συνδυασμό πάντα με το απλό και φίνο γαλλικό (με όποια παραλλαγή θες), που αποτελεί πάντα μια ωραιότατη λύση. Αυτά είναι τα trends στα νύχια για τώρα και για μετά!

Η εποχή θέλει αποφασιστικότητα και η επιλογή στο χρώμα των νυχιών σου θέλει να μπορεί να ισορροπεί με την εσωτερική σου δύναμη για να διαχειριστείς αλλιώτικα τις όποιες αλλαγές, σταθερές και καθημερινές γενικά.

Aυτά είναι τα trends στα νύχια

Φίνα πολυχρωμία

Αν αγαπάς το γαλλικό μανικιούρ και γενικότερα τις φίνες πινελιές, αυτή η πρόταση είναι υπέροχη γιατί ξεφεύγει από το κλασσικό γαλλικό και δίνει μια αισιόδοξη πινελιά στην κάθε σου εμφάνιση.

Μια γραμμή

Καμία τάση πια δεν είναι δύσκολη για να επιτευχθεί. Θέλει μόνο να βάλεις τη δική σου πινελιά στην όποια πρόταση. Κι αυτή η γραμμή ορίζει έτσι απλά όλα όσα θες να δηλώσεις. Αυθορμητισμό και παιδικότητα με αλλιώτικη τοποθέτηση που κάνει τη διαφορά.

Παστέλ αγάπη

Μια απλούστατη επιλογή για σένα που θες απλώς να αναδείξεις τη διάθεσή σου για φρεσκάδα, αναμένοντας με ανυπομονησία να απολαύσεις το πρώτο σου παγωτό φιστίκι.

Διάβασε τη συνέχεια στο beautydiaries.gr

Δες ακόμα:

Πώς να βάψεις τα νύχια σου σαν επαγγελματίας;