Τώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει κατακόρυφα και βρισκόμαστε μόλις μερικές μέρες πριν το Καλοκαίρι, θα ξεκινήσουμε να φοράμε και πέδιλα. Και αυτό σημαίνει pedicure. Αυτά είναι τα trends για pedicure.

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα pedicure; Και ποια είναι τα trends για pedicure για το φετινό Καλοκαίρι θα μου πεις. Μην αγχώνεσαι γιατί κάναμε μια mini έρευνα και βρήκαμε μερικά από τα χρώματα που “παίζουν” και σίγουρα θα θέλεις να βάζεις τα νύχια σου.

Έχουμε και ποικιλία για να είσαι καλυμμένη για όλο το Καλοκαίρι.

Ποια είναι τα trends για pedicure;

Μπεζ και neon

Μπεζ και neon είναι τα μεγαλύτερα trends για το Καλοκαίρι και τα είδαμε παντού στις πασαρέλες, όπως αναφέρει και η manicurist διασήμων, Ashlie Johnson. Και θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά.

Απλά παστέλ

https://www.instagram.com/p/BjCfu3PFN7s/?tagged=pedicure

Αν δεν σου αρέσουν τα neon και έντονα χρώματα, κανένα πρόβλημα. Τα παστέλ χρώματα θα κυριαρχήσουν και αυτό το Καλοκαίρι. Παστέλ ροζ, πράσινο ή μπλε πρέπει να προστεθούν στη λίστα σου.

Το χρώμα της μέντας και ασημένιο

Ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι τολμηρός και είναι στη μόδα. Θα δώσει στα νύχια σου μια πινελιά πιο φουτουριστική και vintage, όπως αρέσει να την αποκαλούν οι ειδικοί. Why not;

Αποχρώσεις του μπλε

trends για pedicure

unsplash/Juja Han

Μπλε ανοιχτό, μπλε σκούρο, γαλάζιο…Όλα θα παίξουν αυτό το Καλοκαίρι και το πόδι σου…δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Εκτός από τα “ανοιχτά” χρώματα, εσύ μπορείς πάντα να επιλέξεις ένα σκούρο μωβ ή ακόμα και μαύρο. Ναι σε πολλές αρέσει καθώς είναι chic και ιδιαίτερο χρώμα. Ακόμα και το Καλοκαίρι.

Βέβαια, μπορείς πάντα να τα δοκιμάσεις όλα. Τρεις μήνες έχεις μπροστά σου!

Διαβάστε επίσης:

Κάνε το τέλειο πεντικιούρ μόνη σου στο σπίτι!

Photo:unpalsh/Priscilla Du Preez