Το κραγιόν είναι απ’ τα αγαπημένα σου προϊόντα μακιγιάζ κι ακόμα κι αν δεν βάλεις μάσκαρα, δεν βγαίνεις απ’ το σπίτι χωρίς να φορέσεις κραγιόν; Αν ναι, τότε ανήκεις στην ομάδα μας! Λατρεύουμε το κραγιόν, όμως, όσα tricks κι αν έχουμε δοκιμάσει, δεν έχουμε καταφέρει να το κάνουμε να διαρκεί όλο το βράδυ, χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώσουμε!

Μόλις ανακαλύψαμε, όμως, το απόλυτο trick 4 βημάτων για να διαρκεί όλη μέρα το κραγιόν σου! Είναι δοκιμασμένο και στο προτείνουμε!

Δημιούργησε τη βάση σου

Μ’ ένα μολύβι σε ίδια απόχρωση με το κραγιόν σου φτιάξε το περίγραμμα και συνέχεια συμπλήρωσε με χρώμα όλη την επιφάνεια των χειλιών σου.

Βάλε πούδρα στα χείλη σου

Η πούδρα είναι όλο το μυστικό για να διαρκέσει το κραγιόν σου. Πάρε μια πούδρα σε απαλή απόχρωση και πέρνα λίγη απαλά πάνω απ’ τα χείλη σου. Μην το παρακάνεις! Άπλωσε μια μικρή ποσότητα μ’ ένα πινέλο.

Εφάρμοσε το κραγιόν

Ήρθε η ώρα του κραγιόν! Εφάρμοσε το κραγιόν σου πάνω απ’ την πούδρα, ξεκινώντας με την εξωτερική πλευρά των χειλιών και στη συνέχεια γέμισε όλο το πάνω χείλος σου. Για το κάτω χείλος, άπλωσε το κραγιόν απ’ τα αριστερά προς τα δεξιά κι από δεξιά προς τα αριστερά.

Ξανά πούδρα

Πέρασε ξανά τα χείλη σου με λίγη πούδρα για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Για να κάνεις, όμως, το κραγιόν σου πραγματικά να διαρκέσει όλη τη μέρα θα πρέπει να επαναλάβεις και τα τέσσερα βήματα ακόμα μια φορά!

Μόλις τελειώσεις τη διαδικασία, μπορείς να τσεκάρεις το αποτέλεσμα επιχειρώντας να πιεις από ένα ποτήρι νερό ή καφέ! Θα δεις ότι δεν θα μείνει κανένα ίχνος κραγιόν πάνω στο ποτήρι!

χείλη με κόκκινο κραγιόν

Photos: POPSUGAR Photography / Benjamin Stone