Θες να χρησιμοποιήσεις το χρωματιστό eyeliner σου και δεν ξέρεις πώς; Σου έχουμε τη λύση, ώστε να μην είναι υπερβολικό το μακιγιάζ σου. 

Μπορεί το μαύρο eyeliner να ‘ναι υπέροχο και κλασσικό, να ταιριάζει σ’ όλες τις περιστάσεις και να καταλήγεις να το φοράς απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ σε πολλές περιπτώσεις, όμως το Καλοκαίρι δεν βλάπτει να φωτίσεις και λίγο τα μάτια σου και το χρωματιστό eyeliner είναι η ιδανική λύση.

Tips για να φορέσεις το χρωματιστό eyeliner

Αν δεν είσαι και πολύ των έντονων χρωμάτων…

Σε αυτή την περίπτωση που δεν σου αρέσει και πολύ να χρησιμοποιείς έντονα χρώματα στο μακιγιάζ σου, η καλύτερη επιλογή είναι ένα eyeliner σε απόχρωση καφέ ή μπλε -έστω προς το σκούρο. Είναι ένας τρόπος για να αποφύγεις το μαύρο, αλλά και να φωτίσεις λίγο το βλέμμα σου την εποχή αυτή. Επιπλέον, δεν χρειάζεται αν περιοριστείς και στις αποχρώσεις κραγιόν.

Αν θες να δοκιμάσεις και πιο έντονα χρώματα… 

Κάνε ένα πιο φυσικό μακιγιάζ και πρόσθεσε μια φωτεινή νότα στο βλέμμα σου μ’ ένα χρωματιστό eyeliner που σε εμπνέει. Φρόντισε, όμως, η γραμμή να μην είναι πολύ παχιά και το υπόλοιπο βάψιμο να μην είναι πολύ βαρύ και έντονο. Το κραγιόν σου είναι καλύτερο να κυμαίνεται σε πιο απαλές αποχρώσεις.

χρωματιστό eyeliner

Pixabay

Πειραματίσου με τα πολύχρωμα eyeliners αν σου αρέσουν για να δεις τι ταιριάζει περισσότερο στα μάτια σου.

Επιπλέον, μια ωραία τάση της μόδας είναι και το λευκό eyeliner που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το περίγραμμα των ματιών σου ειδικά αν έχεις καστανά μάτια, απογειώνοντας το βάψιμό σου, χωρίς όμως να το κάνεις υπερβολικό.

Διάβασε ακόμα:

Το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ για τα μάτια

Photo: Pexels