Το απίστευτο trick για σαρκώδη χείλη!

LIKE US ON FACEBOOK

Όλες θέλουμε πλούσια και σαρκώδη χείλη σαν της Angelina Jolie αλλά δυστυχώς δεν έχουμε γεννηθεί όλες με αυτό το χάρισμα.  Παρ’ όλα αυτά μπορούμε να φροντίσουμε τα χείλη μας να δείχνουν πιο ζουμερά και σαρκώδη. Όχι δεν εννοούμε να βάζεις το μολύβι χειλιών πάνω απ’ το περίγραμμά τους (σε καμία περίπτωση)!

Υπάρχει, όμως, ένα trick που βοηθά τα χείλη σου να φαίνονται πιο γεμάτα και δεν σου περνά απ’ το μυαλό.

Το κόλπο είναι να βάλεις λίγη κρέμα ματιών στα χείλη σου! Ναι βάζεις λίγη κρέμα χεριών στα πόδια σου, λάδι μαλλιών στα χέρια σου και άλλα τέτοια περίεργα hacks.

Όμως, κρέμα ματιών στα χείλη; Έτσι λέει η Kate Synnot, makeup artist των celebrities και δεν χάνουμε τίποτα να το δοκιμάσουμε.

Η κρέμα ματιών στα χείλη τα βοηθά να είναι ενυδατωμένα, καθώς το δέρμα στα χείλη είναι πολύ λεπτό και η κρέμα ματιών είναι η κατάλληλη. Ό,τι είναι καλό για τα μάτια είναι και για γύρω απ’ το στόμα, υποστηρίζει η Synnott.

Σύμφωνα με την ίδια, πρέπει να το αφήσεις πάνω ως μάσκα και να μη βάλεις τίποτα άλλο στα χείλη σου (lip balm ή κραγιόν).  Όταν ξυπνήσεις το πρωί τα χείλη σου θα είναι τόσο απαλά που δεν θα το πιστεύεις!

Παράλληλα, μπορεί να το βάλεις πριν το κραγιόν σου γιατί τα χείλη σου το απορροφούν ενώ αν βάλεις lip balm το κραγιόν θα γλιστρά.

«Για την ενυδάτωση των χειλιών, το υαλουρονικό οξύ είναι το καλύτερο και όλα τα προϊόντα μας πρέπει να το περιέχουν» σημειώνει η makeup artist.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved