Απαλά χέρια σε 20 λεπτά (με μηδέν ευρώ)

LIKE US ON FACEBOOK

Λένε πως η αριστοκρατική καταγωγή ενός ανθρώπου φαίνεται στην εμφάνιση των άκρων του και ιδιαίτερα των χεριών του…

Ακόμα και αν δεν σε συγκινεί αυτό, πάμε στοίχημα ότι θα ήθελες να έχεις ενυδατωμένα και απαλά χέρια, αν ήξερες ότι δεν θα ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ και θα τελειώνεις σε ελάχιστο χρόνο.

Και προσοχή: Οι παρακάτω συμβουλές δεν αφορούν μόνο τις γυναίκες, αλλά και τον εξευγενισμένο άντρα (όχι μετροσέξουαλ, αλλά ούτε και βάρβαρο «είμαι όπως θέλω και αν σ’ αρέσει»).

Σου έχουμε τον τρόπο να έχεις περιποιημένα και απαλά χέρια χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Με υλικά που ήδη έχεις στο σπίτι σου και μόλις 20 λεπτά για το κάθε μείγμα, ε;

Για απολέπιση χεριών

  1. Θα χρειαστείς μια κουταλιά της σούπας θαλασσινό αλάτι, 1 φλιτζάνι νερό, μισό φλιτζάνι χυμό λεμονιού και λίγη ποσότητα αφρόλουτρου.
  2. Τα ανακατεύεις σ’ ένα μπολάκι και αφήνεις το μείγμα για 20 λεπτά στα χέρια σου. Μόλις τελειώσεις θα είναι απίστευτα μαλακά.

Για ξηρά χέρια

  1. Αν έχεις ξηρά χέρια, σ’ ένα φλιτζάνι βάζεις ζεστό νερό, ρίχνεις 1 κουταλιά σούπας αλάτι και 2 με 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο.
  2. Τα ανακατεύεις και αφήνεις το μίγμα 20 λεπτά.
Άλλο ένα tip!

Το λάθος σαπούνι μπορεί να επιδεινώσει τη φαγούρα και την ξηροδερμία. Τα σαπούνια που θα βρεις στο σούπερ μάρκετ μπορεί να περιέχουν ερεθιστικά συστατικά και αρώματα. Αντ’ αυτού, προτίμησε για τα χέρια, το σώμα και το πρόσωπό σου ένα καθαριστικό χωρίς άρωμα, που να ενυδατώνει το δέρμα.

Ό,τι πιο φυσικό, είναι το καλύτερο και ειδικά τον Χειμώνα ένα φυσικό σαπούνι μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά!

Διάβασε ακόμα:

Πώς θα αποφύγεις τα ξηρά χέρια, τώρα που κάνει κρύο!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved