Αναρωτιέσαι τι στυλ μακιγιάζ να επιλέξεις τις πρώτες μέρες σε μια δουλειά;

LIKE US ON FACEBOOK

Προσπάθησε να αφήσεις μια αυθόρμητη και καθαρή ματιά στο νεσεσέρ με τα προϊόντα μακιγιάζ σου. Αυτά τα λίγα ή πάρα πολλά, που καθημερινά ορίζουν ρόλους και διεκδικούν ματιές πάνω σου. Πώς να κάνεις το μακιγιάζ στη δουλειά όπως πρέπει γι’ αυτή την περίοδο;

Οι συμβουλές μας για το μακιγιάζ στη δουλειά:

To να προσπαθήσεις να βάλεις τόνους μεικαπ στην επιδερμίδα σου μετά από καιρό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Προτείνω λοιπόν να ξεκινήσεις σιγά για να μπεις στην καθημερινότητα σταδιακά, διεκδικώντας την τέλεια, αλαβάστρινη και πιο σοφιστικέ σου εικόνα.

View this post on Instagram

Hi September 🍁🧡🍂

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Οπότε, όσο ο καιρός ακόμη το επιτρέπει, μετά τον καθαρισμό, την τόνωση, την ενυδάτωση και την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία προτίμησε να περάσεις αντί για μεικαπ μία ΒΒ cream.

Ειδικοί και ψυχολόγοι μιλούν για σταδιακή μετάβαση από τη μία πραγματικότητα στην άλλη. Κι αυτό αφορά και το beauty. Δεν μπορεί τη μία μέρα να είσαι με μια αντηλιακή κι ένα γκλος και την άλλη με φουλ μεικαπ και κόκκινο κραγιόν.

Αν πάλι αυτό που σ΄ευχαριστεί και θες να το ζήσεις έτσι παθιασμένα κι αυθάδικα, είναι να φορέσεις καλές στρώσεις μεικαπ, μπόλικη μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν, τότε είμαι μαζί σου εγώ κι ο beauty κόσμος όλος.

Στο μεταξύ, ρεαλιστικά, σου αφήνω εδώ να υπάρχουν κάποια διάφανα makeup look (που δεν έχουν πολλά πάνω τους) για να πάρεις ιδέες ως στυλ κι αίσθηση.

Δες περισσότερα στο beautydiaries.gr...

Δες ακόμα:

Το απόλυτο κόλπο με το beautyblender για να μην σπαταλάς το foundation!

Photo: POPSUGAR Photography / THEM TOO

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved