Υπάρχουν άνθρωποι που μισούν να κουρεύονται και αποφεύγουν τα κομμωτήρια με κάθε τρόπο. Πώς θα κάνεις αλλαγές στα μαλλιά αν μισείς τα κουρέματα; Εμείς βρήκαμε τη λύση!

Το να κουρεύεσαι μπορεί να σε ανανεώσει και ορισμένες φορές το έχεις ανάγκη. Πώς θα κάνεις αλλαγές στα μαλλιά σου, όμως, αν μισείς να κουρεύεσαι; Υπάρχουν μερικές αλλαγές που μπορείς να δοκιμάσεις χωρίς να είναι πολύ extreme αλλά θα σου χαρίσουν αυτήν την ανανέωση που έχεις ανάγκη!

Πώς θα κάνεις αλλαγές στα μαλλιά σου;

Μύτες, μύτες, μύτες

Συχνά οι γυναίκες που έχουν κυρίως μακριά μαλλιά θέλουν τα μαλλιά τους μύτες. Κι ενώ είναι μια safe επιλογή, δεν κρατά για πολύ. Μπορείς να κάνεις μύτες τα μαλλιά σου καθώς αυτό θα τα κάνει να φαίνονται πιο υγιή ενώ μπορείς να κάνεις όποιο style θέλεις.

Παράλληλα, θα κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο ελαφριά, να φαίνεται ότι έχουν όγκο και χωρίς να αλλάξεις εντελώς την όψη σου.

Όλα στο ίδιο μήκος

https://www.instagram.com/p/BrZCGa1gGmw/?utm_source=ig_embed

Ακριβώς το αντίθετο από τις μύτες κι ένα κούρεμα που πολύ μας αρέσει. Μπορείς να κουρέψεις τα μαλλιά σου όλα στο ίδιο μήκος και αυτό θα τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια, ειδικά όταν έχεις λεπτή τρίχα.

Είτε τα έχεις κοντά, είτε μακριά μπορείς να τα έχεις όλα στο ίδιο μήκος και αυτό θα αποτρέψει από το να σου “σπάνε” οι άκρες και τα μαλλιά σου θα δείχνουν πιο πλούσια.

Αφέλειες

Ίσως αυτή η αλλαγή να σε τρομάζει αλλά μπορείς να τη δοκιμάσεις. Μπορεί να νομίζεις πως οι αφέλειες απαιτούν προσοχή και καθημερινή φροντίδα, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα κούρεμα που θα σε ανανεώσει, είναι ενδιαφέρον ακόμη κι αν συνηθίζεις να πιάνεις τα μαλλιά σου μια αλογοουρά.

Και μην ξεχνάς πως θα μακρύνουν πριν καν το καταλάβεις!

Ασυμμετρία

Αν ψάχνεις να κάνεις κάτι πραγματικά διαφορετικό αλλά κοντά στο φυσικό σου, τότε μπορείς να δοκιμάσεις την ασυμμετρία. Αυτό όχι μόνο θα κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται τελείως διαφορετικό, αλλά θα δώσει έναν άλλο “αέρα” σε όλο το στιλ σου.

Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για όσες έχουν ίσια μαλλιά!

Μήπως να σκεφτείς να κάνεις μια μικρή αλλαγή;

Διαβάστε επίσης:

Κάθε πότε κουρεύεσαι; Μήπως το παρακάνεις;

Photo: Unsplash/Alex Suprun