Ποια είναι η τάση στα μαλλιά; Ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram δεν γινόταν να μην καταλήξουμε σε μια: χαμηλός κότσος. Οι γυναίκες το προτιμούν και καταλαβαίνουμε πολύ καλά το γιατί.

Η τάση στα μαλλιά είναι ο χαμηλός κότσος, λίγο πιο ατημέλητος και καθόλου στημένος. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξεις τα μαλλιά σου και ο λιγότερο χρονοβόρος, ενώ ταυτόχρονα είναι chic.

Ο χαμηλός κότσος στα μαλλιά ανέκαθεν μας γοήτευε και γοήτευε και τους άνδρες. Είναι που μοιάζει σαν να μην έχουμε ασχοληθεί και πολύ με τα μαλλιά μας, είναι που είμαστε πιο φυσικές και ανέμελες ή που αυτό το χτένισμα μας θυμίζει και λίγο παραλία, θάλασσα και Καλοκαίρι. Όπως κι αν έχει αυτή η τάση στα μαλλιά μας βολεύει.

Είτε τα μαλλιά σου είναι ίσια είτε σγουρά θα χρειαστείς μόλις 5 (ίσως και λιγότερα) λεπτά για να το φτιάξεις. Και τι χρειάζεσαι; Ένα λαστιχάκι, μερικά τσιμπιδάκια (όχι πάντα) και λίγη λακ (προαιρετικά).

When you realise you’re more attractive in sunglasses cause a good portion of your face is covered ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lydia Rose (@fashioninflux) στις

Και πώς το φτιάχνεις; Σίγουρα θα σου έχει τύχει να ξυπνάς το πρωί και να πιάνεις κάτω χαμηλά τα μαλλιά σου για να πλύνεις το πρόσωπό σου ή για να βαφτείς. Ε, αυτό ακριβώς εννοούμε. Παίρνεις ένα λαστιχάκι και “διπλώνεις” τα μαλλιά σου και στη συνέχεια τα μαζεύεις. Αφήνεις και μια, δυο τούφες να παίζουν ανέμελα στο πρόσωπό σου.

Διαφορετικά, για λίγο πιο επίσημες περιστάσεις μπορείς να πιάσεις το γνωστό, λίγο πιο σφιχτό “κεφτεδάκι” κάτω χαμηλά. Επίσης, αυτή η τάση στα μαλλιά πάει ασορτί με τα κατάλληλα σκουλαρίκια αναλόγως την περίσταση.

Τώρα που είναι και Άνοιξη μπορείς πολύ εύκολα να τυλίξεις και ένα μαντήλι γύρω απ’ τον κότσο σου!

Η τάση στα μαλλιά είναι χαμηλός κότσος και τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις κάθε φορά που ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί! 

Διαβάστε επίσης:

Το “μαγικό” προϊόν για τα μαλλιά σου που θα βρεις στο ράφι του supermarket!

Photo: Pexels / Mariya Tyutina