Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία για την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η διαδικασία εξέτασης των κατηγοριών της ενώπιων του δικαστηρίου είναι στις 9 Ιανουαρίου 2023.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, παραπέμφθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για δύο βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες.

Ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου – Δίκη για 2 κακουργηματικές κατηγορίες:

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην πολυσέλιδη πρότασή του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, εισηγήθηκε προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, την παραπομπή της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για τα βαρύτατα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αλλά και της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, την οποία και ακολούθησαν οι δικαστές.

4 ώρες κράτησε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου- Τι κατέθεσε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου – Δίκη: Τι συμβαίνει με τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας;

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου την ερχόμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, θα απολογηθεί και θα δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Συγκεκριμένα, και σε αυτή την υπόθεση αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για την οποία αμέσως μετά η δικαστική λειτουργός και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News