Διέρρευσαν πληροφορίες από την πολύωρη κατάθεσή της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, η οποία είναι πεπεισμένη πως είναι αθώα και δεν έχει σκοτώσει εκείνη τα τρία της παιδιά.

Για περίπου 9 ώρες την Τρίτη η αδελφή της 33χρονης προφυλακισμένης κατηγορούμενης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας απαντούσε στις ερωτήσεις των αστυνομικών. 

«Μας έχουν τρελάνει οι γιατροί, ο καθένας λέει και από μια διαφορετική άποψη και θα πρέπει να βρεθεί ποιοι δεν τα λένε σωστά και να αποδοθούν σοβαρές ευθύνες», φέρεται να υποστήριξε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega. 

Υπόθεση Πάτρας: Κατατέθηκε το πόρισμα για την Μαλένα και την Ίριδα – Πρόκειται για δολοφονία με τον ίδιο τρόπο

Κατάθεση Δήμητρας Πισπιρίγκου – Όσα ανέφερε

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, η θεία των τριών παιδιών έδωσε αναλυτική περιγραφή για τον θάνατο της Ίριδας, ενώ ανέφερε ότι ποτέ δε σκέφτηκε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια από την αδερφή της.

«Δεν το πιστεύω ότι η Ρούλα έχει βλάψει τα παιδιά της. Αν δεν έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια και υπάρχει κάποιος που ευθύνεται για τον θάνατό τους να έρθουν να μου το πουν επιστημονικά τεκμηριωμένα. Θέλω να μάθω την αλήθεια και θέλω δικαίωση για τα αγγελούδια μου και να υποστούν τις συνέπειες όλοι όσοι ευθύνονται. Ακόμα και τώρα είμαι 1.000.000% πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα κακό στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά, γιατί έβλεπα πώς ήταν απέναντί τους και πώς τα κοιτούσε», ανέφερε. 

Υπόθεση Πάτρας: Στα χέρια των Αρχών το τάμπλετ – Όλα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στο «Φως στο Τούνελ»

Όσον αφορά την δολοφονία της Ίριδας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου δεν άλλαξε τίποτα στην κατάθεσή της. Υποστήριξε πως ήταν εκείνη αυτή που βρήκε το παιδί νεκρό, ειδοποίησε την αδερφή της και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στον Μάνο Δασκαλάκη, προτού καλέσουν στο ΕΚΑΒ.

«Εμένα αυτά που ξέρω μου φτάνουν για να έχω μία γνώμη. Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο, το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους, όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση» κατέθεσε.

Οι αστυνομικοί δεν επικεντρώθηκαν μόνο στους θανάτους των τριών παιδιών, αλλά έθεσαν και ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική ζωή του ζευγαριού. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι οι καυγάδες ανάμεσα στον Μάνο Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν συχνοί και με ένταση.

Παιδοκτονίες στην Ελλάδα: 5 φορές που οι μητέρες έσβησαν το χαμόγελο των παιδιών τους και συγκλόνισαν την κοινή γνώμη

«Η Ρούλα δεν ήθελε να χωρίσει με τον Μάνο. Ήταν λογικό. Είχαν και τρία παιδιά μαζί. Όλοι εμείς με πολλή κουβέντα, της εξηγήσαμε της αδελφής μου με επιχειρήματα. Όπως γνωρίζεις- της είπαμε χαρακτηριστικά- η μάνα σου, ο πατέρας σου, ο πεθερός σου και η πεθερά σου, είναι όλοι χωρισμένοι. Ας χωρίσεις κι εσύ από το να φτάνετε σε τσακωμούς και να σε χτυπάει» φέρεται να είπε.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου εκτίμησε ότι πηγή των προβλημάτων ήταν οι «εξωσυζυγικές σχέσεις» του Μάνου Δασκαλάκη. «Για την εξωσυζυγική σχέση της αδελφής μου δεν είχα ιδέα. Δεν μου είχε εκμυστηρευτεί το παραμικρό. Το έμαθα αφού το έμαθε ο Μάνος και τσακώθηκαν», συμπλήρωσε. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News