Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεσης της Γκάμπι Πετίτο, η οποία έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Αμερική, αλλά ολόκληρο τον κόσμο. Οι νέες πληροφορίες αφορούν τον αρραβωνιαστικό της 22χρονης, αφού τα λείψανα που βρέθηκαν σε πάρκο της Φλόριντα ανήκουν στον, επίσης, εξαφανισμένο Μπράιαν Λόντρι, που θεωρείτο ο μοναδικός ύποπτος.

Την Τετάρτη (20/10) σε μια ερημική περιοχή της Φλόριντας στις ΗΠΑ, όπου οι αρχές διεξήγαγαν έρευνες για τον εντοπισμό του Μπράιαν Λόντρι, του αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο, εντοπίστηκαν ανθρώπινα λείψανα. Σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, οι αμερικανικές Αρχές επιβεβαίωσαν ότι αυτά ανήκουν στον 23χρονο Μπράιαν Λόντρι.

«Στις 21 Οκτωβρίου του 2021, η σύγκριση οδοντιατρικού ιστορικού επιβεβαιώσε πως τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στο Μνημείο T Mabry Carlton Jr και το Περιβαλλοντικό Πάρκο Myakkahatchee Creed ανήκουν στον Μπράιαν Λόντρι» ανέφερε στην ανακοίνωσή του το FBI. 

Στο περιβαλλοντικό πάρκο Myakkahatchee Creek εντοπίστηκαν – όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ – ένα κρανίο και προσωπικά αντικείμενα του Μπράιαν Λόντρι. Ο 23χρονος αγνοούνταν για περισσότερο από ένα μήνα και είχε χαρακτηρισθεί ως «άτομο ενδιαφέροντος» στις έρευνες εξαφάνισης και δολοφονίας της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν κι άλλα αντικείμενα, όπως το σακίδιο του Μπράιαν και το σημειωματάριό του. 

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Το σημειωματάριο του Μπράιαν Λόντρι

«Είναι ένα επικίνδυνο έργο για τις ομάδες έρευνας που προχωρούν μέσα σε βάλτους γεμάτους αλιγάτορες και ερπετά», επισήμανε η αστυνομία σχολιάζοντας τις έρευνες για τον Λόντρι. Εκτός από τα λείψανα, στο σημείο εντόπισαν «προσωπικά αντικείμενα, όπως ένα σακίδιο πλάτης και ένα σημειωματάριο, που ανήκαν στον Μπράιαν Λόντρι», σε μια περιοχή που «μέχρι πρόσφατα βρισκόταν κάτω από το νερό», εξήγησε την Τετάρτη ο πράκτορας του FBI Μάικλ Μακφέρσον.

Πηγή με γνώση των ερευνών ανέφερε στο CNN πως το σημειωματάριο του Λόντρι είναι «πιθανότατα διασώσιμο», αναφέροντας μάλιστα πως «βρέθηκε έξω από το στεγνό σακίδιο». 

«Ήταν ξεκάθαρα βρεγμένο και θα χρησιμοποιήσουν κάθε πιθανό μέσο για να το στεγνώσουν προτού το ανοίξουν. Θα είναι πολύ προσεκτικοί με αυτό» ανέφερε η πηγή για την πιθανότατα πολύτιμη πηγή στοιχείων. Η ίδια πηγή πρόσθεσε πως παραμένει μυστήριο το πώς βρέθηκε εκτός σακιδίου το σημειωματάριο. 

Να θυμίσουμε πως λίγες εβδομάδες πριν οι Αρχές είχαν εντοπίσει το πτώμα της Πετίτο στον Εθνικό Δρυμό Μπρίτζερ-Τέτον στο Γουαϊόμινγκ. Ο θάνατός της κρίθηκε ως ανθρωποκτονία από στραγγαλισμό από τον ιατροδικαστή της κομητείας Τέτον και βασικός ύποπτος είχε θεωρηθεί ο σύντροφός της, για τον οποίο οι Αρχές είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News