Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη. Μετά την έρευνα που έγινε, ήρθαν στο φως πληροφορίες σχετικά με τα ευρήματα απ’ το δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Η έρευνα έγινε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τα ευρήματα απ’ το δωμάτιο του ξενοδοχείου, εκεί βρέθηκαν τα κλειδιά του δωματίου της 24χρονης, καθώς και χάπι που ενισχύει τη στυτική λειτουργία.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε παρουσιαστεί στον εισαγγελέα μετά την καταγγελία της 24χρονης, είχε πει ότι συνευρέθηκε με την ίδια με τη συναίνεσή της. Αμέσως μετά την απολογία του, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η 24χρονη στις 2 Ιανουαρίου είχε καταγγείλει πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, από 3 επιχειρηματίες.  Η ίδια κατήγγειλε ότι την νάρκωσαν και τη βίασαν.

Όπως είπε, είχε πάει στο πάρτι με δύο φίλες της μετά από κάλεσμα ατόμου που γνώριζε, όμως, επειδή στην επιστροφή δεν μπορούσε να οδηγήσει, δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και η ίδια να μείνει σ’ ένα απ’ τα δωμάτια που είχαν κλείσει οι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Το πρωί, όπως ανέφερε, ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της σ’ ένα άλλο δωμάτιο. Στην καταγγελία της είπε πως δεν γνωρίζει την ταυτότητα των ανθρώπων που τη βίασαν.

Η ανακρίτρια εξακολουθεί να παίρνει ανακρίσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε εισαγγελική έρευνα, μετά τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News