Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη καθώς κατά τις επόμενες μέρες θα δοθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα παραδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 21/02 στην ανακρίτρια ενώ αναμένεται μίας ακόμη εξέταση η οποία αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης και πρόκειται να βγει από το αντίστοιχο εργαστήριο στη Βέρνη της Εβελτίας. Ο φάκελος με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών θα ανοιχτεί τη Δευτέρα το πρωί όποτε και θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Κατασχέθηκαν τα κινητά των εμπλεκόμενων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Βιασμός στην Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας – Τι περιμένουμε

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας είχαν καθυστερήσει αρκετά γεγονός που προκαλεί ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Θανάση Ζιώγα: “Όσα συνέβησαν ή δεν συνέβησαν κατά την προδιαδικασία ήδη διερευνώνται από τις αρχές. Και, φυσικά, αν υπάρχουν ευθύνες, θα αναζητηθούν. Ωστόσο, όπως και αν έγιναν τα πράγματα, δεν αλλοιώνεται κανένα αποτέλεσμα. Οι τοξικολογικές θα ολοκληρωθούν. Δεν έχω κανέναν προβληματισμό ότι δεν θα επικυρωθεί η βία, την οποία απέδειξε η ιατροδικαστική εξέταση. Έχω την άποψη ότι άμεσα θα γίνει μετατροπή κατηγορίας και στα πλαίσια της προφυλάκισης οι ένοχοι θα οδηγηθούν στη φυλακή”, τόνισε ο δικηγόρος της Γεωργίας μιλώντας σε εκπομπή του Mega.

Επιπλέον, ο συνήγορος της καταγγέλλουσας μιλώντας για τους φερόμενους ως δράστες και τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί τόνισε πώς οι τοξικολογικές εξετάσεις είναι αυτές που θα αλλάξουν την κατηγορία και θα τους οδηγήσουν στην φυλακή: “Τότε θα αλλάξει η κατηγορία και θα ανοίξουν δυο δρόμοι: Αυτός της φυλακής για τους υπαίτιους και αυτός της ζωής για τη συνέχιση της ζωής της Γεωργίας. Είχε το θάρρος να δει την ζωή κατάματα, να βγει στην κοινωνία και να ζητήσει βοήθεια και το πέτυχε. Είναι το κορίτσι του καθενός, του δικού μας σπιτιού, του δικού μας περιβάλλοντος”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στις τοξικολογικές εξετάσεις, όπως είπε, αναμένεται να βρεθεί υπνωτική ουσία από το ποτό το οποίο προσφέρθηκε στη Γεωργία: “Με το χάπι αυτό δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι σου γίνεται ούτε μπορείς να αντιδράσεις και δεν θυμάσαι τίποτα”, σημείωσε ο δικηγόρος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News