Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2022» και το voucher των 150 ευρώ, με την Κυβέρνηση να προχωρά σε αναλυτικές οδηγίες σχετικά με το πώς θα βρεις εάν ανήκεις στους τυχερούς που κληρώθηκαν. Παράλληλα, έκανε και σχετική ενημέρωση για την δεύτερη κλήρωση.

Τουρισμός για όλους: Πώς βρίσκω το voucher;

Οι δικαιούχοι που κληρώθηκαν στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα ενημερωθούν με e-mail για τα τελικά αποτελέσματα, ενώ σε περίπτωση που έχεις καθυστερήσει να λάβεις την ειδοποίηση, μπορείς να επισκεφτείς το tourism4all.gov.gr, να χρησιμοποιήσεις τους κωδικούς του taxisnet και να δεις εάν βρίσκεσαι ανάμεσα στους τυχερούς, οι οποίοι έλαβαν μία οικονομική ανάσα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Gov.gr Wallet: Πώς θα βάλεις την ταυτότητα και το δίπλωμα στο smartphone σου

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί από σήμερα νωρίς το μεσημέρι, 27/7, και πως οι δικαιούχοι ανέρχονται στους 200.000.

Με το νέο «Τουρισμός για Όλους PASS» οι δικαιούχοι μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Σέριφος: Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων που σε προκαλεί να το ανακαλύψεις

Να τονίσουμε πως δεν ισχύει για εισιτήρια και εστίαση, ενώ η τράπεζα θα ενημερώσει τον δικαιούχο για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού.

Κάθε δικαιούχος μπορεί με το voucher των 150 ευρώ (ή 200 ευρώ για ΑμεΑ) και η μεταφορά των χρημάτων στους παρόχους είναι άμεση. 

Εάν δεν κληρώθηκες, όμως, μην απογοητεύεσαι, καθώς θα έχεις ακόμα μία ευκαιρία με την δεύτερη κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», η οποία αναμένεται να γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News