Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ενώ η μητέρα εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένη και να επιμένει ότι δεν έχει βλάψει κανένα απ’ τα παιδιά της, η παιδίατρος που εξέτασε την Τζωρτζίνα στο Ωνάσειο κατέθεσε ότι αντιλήφθηκε ένα λάθος στα λεγόμενα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Mάνος Δασκαλάκης μιλά στο “Φως στο Τούνελ”: Το απειλητικό μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου που θα παραδώσει στις Αρχές

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η παιδίατρος είχε εξετάσει την Τζωρτζίνα τον Ιούνιο, όταν είχε εισαχθεί στο Ωνάσειο για να της βάλουν βηματοδότη.

Όπως είπε η ίδια στις Αρχές, η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε επανειλημμένα, στους γιατρούς πως το παιδί παρουσίαζε σπασμούς στο σπίτι τους, αλλά εκείνοι δεν είχαν βρεθεί μπροστά σε τέτοιο επεισόδιο.

Κατά την περιγραφή της, η γιατρός φαίνεται ότι αντιλήφθηκε ένα λάθος στα λεγόμενά της.

Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι του, στην Πάτρα, και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου, μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε: “Μαμά, κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;”

Η συγκεκριμένη φράση της Τζωρτζίνας προκάλεσε ερωτήματα στην παιδίατρο. Όπως εξήγησε στις Αρχές, το επεισόδιο αυτό δεν συνιστά σπασμούς καθώς «σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία»

«Ζήτησα να μου διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών», και τότε μητέρα τής απάντησε πως «αρχικά είχε επικοινωνία την οποία στη συνέχεια απώλεσε».

H Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά μέσα από την φυλακή – Οι απαντήσεις που δίνει για την αναζήτηση ουσιών που σκοτώνουν

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News