Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα (10/5) και μέχρι την Τετάρτη (12/5) κάτι αλλάζει στη διάθεση των self test. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση σχετικά με το τι θα ισχύει για εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Τι αλλάζει στη διάθεση των self test – Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου χαρακτηριστικά αναφέρει ότι από τη Δευτέρα (10/5) και έως και την Τετάρτη (12/5) η διάθεση των self test θα γίνεται μόνο σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Οι υπάλληλοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα θα μπορέσουν να προμηθευθούν self test από την Πέμπτη (13/5). Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 10 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 12 Μαΐου θα γίνεται δωρεάν διάθεση 2 self tests ΜΟΝΟ στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι δικαιούχοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να παραλάβουν δωρεάν 2 self tests από την Πέμπτη 13 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 19 Μαΐου. Υπενθυμίζουμε ότι η πλατφόρμα δωρεάν διάθεσης self tests παραμένει κλειστή κάθε Σάββατο από το απόγευμα στις 5 το απόγευμα μέχρι και την Δευτέρα στις 8 το πρωί.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος απευθύνει εκ νέου έκκληση στους δικαιούχους δωρεάν self tests όπως προσέρχονται μόνο στις ημερομηνίες που αναφέρονται πιο πάνω, για την αποφυγή συγχρωτισμού και για λόγους προστασίας Δημόσιας Υγείας

Σε περίπτωση που προσέλθουν στα φαρμακεία σε άλλες ημερομηνίες δεν θα είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News