Ελεύθερη αφέθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η πρώην παίκτρια και νικήτρια του GNTM, η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε 60χρονο οδηγό.

Η νικήτρια του GNTM 4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου τα ξημερώματα ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στη συμβολή της Αριστοτέλους με την Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, το μοντέλο παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μηχανάκι και σκότωσε 60χρονο οδηγό.

Το ρεπορτάζ του protothema.gr σημειώνει ότι από την πλευρά της, η 20χρονη είχε παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι, με την προτεραιότητα να είναι με τον 60χρονο οδηγό. 

Μετά το ατύχημα ο 60χρονος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου προκειμένου να τον αποφύγει έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, όμως, αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος. 

Νικήτρια GNTM: Ενεπλάκη σε θανατηφόρο δυστύχημα

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μέσα από τον Alpha. Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, το νεαρό μοντέλο έμεινε στον τόπο του δυστυχήματος και προσπάθησε να βοηθήσει τον μοτοσικλετιστή.

Όσον αφορά στη σύλληψη της Κυβέλης Χατζηευστρατίου, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως η κράτησή της δεν έχει να κάνει με το αν το μοντέλο ευθύνεται για το τροχαίο δυστύχημα ή όχι, αφού η διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι συγκεκριμένη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News