Η Πηγή Δεβετζή μίλησε για πρώτη φορά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από παράγοντα του αθλητισμού στην Κατερίνα Καινούργιου. Η Ολυμπιονίκης αποκάλυψε πως σε μικρή ηλικία και μόλις έκανε τα πρώτα της βήματα στο άθλημά της δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από άνδρα ο οποίος βρισκόταν στον χώρο του αθλητισμού.

Παναγιώτα Βλαντή: Έπεσα κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης απ’ τον άνθρωπο που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη

Η Πηγή Δεβετζή μιλά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η αθλήτρια περιέγραψε την προσωπική ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης από παράγοντα του αθλητισμού. “Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία από παράγοντα του αθλητισμού όταν είχα κατέβει στην Αθήνα ένα κορίτσι από την επαρχία με αρχές και πατέρα δάσκαλο καταλαβαίνεις ότι ποτέ δεν είχα την πονηράδα ότι θα με πλησιάσει άνθρωπος για να με εκμεταλλευτεί. Γνώρισα έναν άνθρωπο από τον χώρο του αθλητισμού που μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήμουν ενήλικη αλλά δεν είχα ακόμα τις εμπειρίες και ήμουν κορίτσι, όχι γυναίκα. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου, μου έταξε σπίτι και δεν πίστευα ότι θα με εκμεταλλευτεί”, εξομολογήθηκε η Πηγή Δεβετζή στην Κατερίνα Καινούργιου.

Τι είναι οι πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα και τι ορίζει ο νόμος;

Η Ολυμπιονίκης περιέγραψε λεπτομερώς την σκηνή της παρενόχλησης που δέχτηκε αλλά και τα συναισθήματα που την διακατείχαν εκείνη την στιγμή. “Με είχε καλέσει στο γραφείο του για να μιλήσουμε για θέματα αθλητισμού και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Δόξα τω Θεώ με βοήθησε ο Θεός, χτύπησε το τηλέφωνο. Πώς βλέπεις τις ταινίες που βλέπεις κάποιον που θέλει να ασελγήσει επάνω σου και κόβεται η φωνή σου. Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Χτύπησε το δικό του τηλέφωνο και ήταν κάποιος από έξω και έτσι προσπάθησα να ξεφύγω”.

Ο άνθρωπος που της επιτέθηκε ανήκε στον χώρο του αθλητισμού, ήταν πολύ μεγαλύτερος της και είχε οικογένεια: “Αυτός ο άνθρωπος ήταν μεγαλύτερος, παντρεμένος με παιδιά και ο λόγος που δεν το είπα γιατί έχει παραγραφεί μετά από τόσα χρόνια, ήταν γιατί σεβάστηκα τα παιδιά του γιατί τον άνθρωπο αυτόν τον συναντούσα. Εγώ τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω. Εμένα με είχε πάρει ο πατέρας μου από το χέρι και με είχε φέρει στην Αθήνα για προβληματισμό. Πού να φανταστεί ο άνθρωπος αυτός και πώς να το πω. Αυτός έκανε ότι δεν συνέβαινε τίποτα. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου γιατί ο πατέρας μου θα έλεγε να έρθει να με πάρει. Μετά ήμουν πολύ επιθετική με τους άνδρες”.

Η Πηγή Δεβετζή πρόσθεσε πως δεν κατήγγειλε το περιστατικό από σεβασμό στα παιδιά και την οικογένεια του ανθρώπου που την παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ ανέφερε πως πλέον έχει παραγραφεί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News