Το βράδυ στο κρατητήριο θα περάσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ενώ αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, για να του ασκηθεί η δίωξη.

Οι αρμόδιοι θα αποφασίσουν αν θα κριθεί προφυλακιστέος ή θα αφεθεί ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν έλεγχο στα σπίτια του ίδιου, στη Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο. Σύμφωνα με το LIVE NEWS του MEGA, οι αρχές θα βάλουν στο στόχαστρο τους υπολογιστές και τα κινητά του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, «η Αστυνομία θα μπει στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο, για να κατάσχει και να αρχίσει την έρευνα στους υπολογιστές και τα κινητά του τηλέφωνα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το εύρος των αναρτήσεών του στο διαδίκτυο με ταινίες ερωτικού περιεχομένου από ιδιωτικές στιγμές».

Ο ίδιος είπε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «ήταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες δύο ημέρες, για να μην υπάρξει κάποιο σχέδιο διαφυγής του και, μάλιστα, υπήρχε και σχέδιο σύλληψής του μέσα στο σπίτι του, αλλά τελικά κινήθηκε η διαδικασία παράδοσής του».

Τι είναι το αυτόφωρο έγκλημα; Το χρονικό όριο και οι συνέπειες

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, «έχει προκύψει ότι, πέρα από την καταγγελία της 28χρονης – η οποία κατήγγειλε ότι εντόπισε και εκείνη δύο αναρτήσεις στο διαδίκτυο και έχει βρει κι ορισμένες άλλες, μη ενεργές, σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου του εξωτερικού – η αστυνομία ψάχνει να βρει στοιχεία, καθώς φαίνεται πως σε όλες τις σχέσεις που είχε ο Παναγιωτόπουλος το τελευταίο διάστημα, γυρνούσε βίντεο και τα αναρτούσε. Υπάρχουν αναρτήσεις του σε τέσσερα ξένα ιστολόγια, πιθανόν να είναι δεκάδες, ξεκίνησαν με τις δύο κοπέλες και είναι μεγάλο το εύρος των αναρτήσεων, γι’ αυτό και η αστυνομία ψάχνει στα σπίτια και στα ψηφιακά του αρχεία».

Θυμίζουμε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε στις Αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από μήνυση που έγινε εναντίον του από κοπέλα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.

Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, όμως, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί να μετατραπεί σε κακούργημα αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη.

Το μερίδιο ευθύνης που έχουμε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News