Ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, παραπέμπεται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σχετικά με την υπόθεση του revenge porn.

Η παραπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου αφορά στη μία από τις δύο υποθέσεις διαρροής «ροζ» βίντεο για τις οποίες είχε απολογηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή – Ποιοι είναι οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν;

Στάθης Παναγιωτόπουλος δίκη: Η υπόθεση του revenge porn

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης τον παραπέμπει σε δίκη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, κρίνοντας ότι η πράξη τελέστηκε επί σκοπώ βλάβης.

Λέγεται revenge porn και είναι σεξουαλική κακοποίηση

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος παρουσιαστής είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε

Το μερίδιο ευθύνης που έχουμε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News