Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Συγκεκριμένα, τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», τέσσερις γυναίκες, μία από τις οποίες είναι γνωστή δημοσιογράφος και πρώην συνεργάτιδα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο τα οποία είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο χωρίς την έγκρισή τους.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όλα όσα είπε ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα στην απολογία του

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Νέες καταγγελίες: Οι εξελίξεις στην υπόθεση revenge porn

Οι γυναίκες απευθύνθηκαν αμέσως σε δικηγορικό γραφείο όπου και εξετάζουν τα επόμενά τους βήματα, προκειμένου να υποβάλλουν την καταγγελία τους σε βάρος του πρώην παρουσιαστή.

Στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους και έχουν εκφράσει φόβους για την πιθανότητα διαρροής των ταυτοτήτων τους, σε περίπτωση που προχωρήσουν σε καταγγελία σε βάρος του, μετέφερε ο σταθμός. 

Η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγέλλουσες εις βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα. «Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα

 «Είναι δύσκολο το θέμα του πώς θα προσφύγουν γιατί είναι πολύ λεπτό το ζήτημα. Ο καταγγελλόμενος είχε πολυετή δράση και, όπως καταλαβαίνετε, οι τότε νεαρές γυναίκες δεν είναι όλες νεαρές πλέον, μπορεί να έχουν κάνει οικογένεια, να έχουν κάποια σχέση» σημείωσε. 

«Το σημαντικό είναι να στοχεύσουμε στη δράση του συγκεκριμένου κι άλλων. Οι γυναίκες να μην φοβούνται, να απευθυνθούν σε δικηγόρο» ζήτησε η ίδια. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News