Συνεχείς εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα στα σπίτια των εμπλεκόμενων στον βιασμό, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τα αδέλφια Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη, τον Κωνσταντίνο Περογιαννάκη και τον Βασίλη Τράφαλη, οι οποίοι βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο. Όλες αυτές τις ημέρες γίνεται λόγος επίσης και για τον Μάνο Παπαδόπουλο, μετρ του «Αχίλλειον» στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, σύμφωνα και με την κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα, εμφανίζεται ως ο «διοργανωτής» των πάρτι.

Την ίδια στιγμή με την σπίτια των εμπλεκόμενων στον βιασμό, η Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης καλεί εκτάκτως τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στον βιασμό να καταθέσουν ανωμοτί.

Η 24χρονη πρόκειται να καταθέσει εκ νέου την Παρασκευή.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ολόκληρες οι καταθέσεις των εμπλεκόμενων ανδρών – Όσα αποκάλυψε η 17χρονη φίλη της

Νέες μαρτυρίες γυναικών για τις προσκλήσεις σε πάρτι

Κι ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, έρχονται στο φως μαρτυρίες κι άλλων γυναικών σχετικά με τις προσκλήσεις και τις πιέσεις που δέχθηκαν απ’ τον διοργανωτή.

Οι γυναίκες, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιέγραψαν την προσωπική τους εμπειρία από προσκλήσεις που δέχτηκαν για τα πάρτι.

«Είχαμε πρόκληση για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, όπου θα λέγαμε το νούμερο στη ρεσεψιόν και θα μπαίναμε στο πάρτι» αναφέρει μια από τις γυναίκες. «Γενικά το πάρτι είχε διαφημιστεί δεν ήταν και πολύ κρυφό. Τη συγκεκριμένη ημέρα γίνονταν πάρτι σε δύο ξενοδοχεία. Στο πάρτι που έγινε στο άλλο ξενοδοχείο ήρθε η αστυνομία και από ρεσεψιόν βγήκε ο υπεύθυνος και είπε «φύγετε γιατί θα μπλέξετε».

«Έσβησαν όλα μετά από ένα σημείο, έχασα ξαφνικά την γη κάτω από τα πόδια μου»: Η 24χρονη μιλά για πρώτη φορά για τα όσα βίωσε στη σουίτα του ξενοδοχείου

«Τα θύματα είναι εύκολα, νέες κοπέλες. Ψάχνουν τα εύκολα θύματα. Εννοείται πως η Γεωργία δεν είναι η πρώτη κοπέλα. Έχουν γίνει κι άλλα περιστατικά. Τα θύματα φοβούνται να μιλήσουν, διότι οι θύτες έχουν ισχύ οικονομική, έχουν βίντεο με τις κοπέλες την ώρα της πράξης και τις εκβιάζουν με αυτό τον τρόπο» λέει η ίδια στη συνέχεια.

«Εγώ την έχω ζήσει αυτή την εμπειρία. Ξέρω πως είναι να σου ρίχνουν αυτό το πράγμα. Δεν έχεις τις αισθήσεις σου, δεν θυμάσαι απολύτως τίποτα», λέει σε άλλο σημείο η κοπέλα περιγράφοντας τη δική της εμπειρία.

Υπάρχει ένα κενό, δεν χρειάζεται να πιεις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, τρεις γουλιές αρκούν. Ξαφνικά σε πιάνει ένα μπλακ άουτ. Εμένα μου είχαν κλέψει κινητό, τα πάντα, σώθηκα γιατί με πήρε μια φίλη μου στο σπίτι της

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News