Προφυλακιστέος κρίθηκε ο αστυνομικός για τον βιασμό της 14χρονης στη Μυτιλήνη. Την ίδια στιγμή, οι Αρχές ερευνούν μια ακόμα καταγγελία σε βάρος του.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, προφυλακίστηκε ο 53χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. και προπονητής σε ομάδα βόλεϊ γυναικών της Μυτιλήνης.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στη Μυτιλήνη, είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της ανήλικης και πολίτες που αποδοκίμασαν τον κατηγορούμενο.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος αστυνομικός για τον βιασμό της 14χρονης εμφανίστηκε μαζί με δικηγόρο των Αθηνών, διότι ο συνάδελφός του από την Μυτιλήνη, ο οποίος είχε διοριστεί αρχικά, παραιτήθηκε και κανένας δικηγόρος από το νησί δεν δέχθηκε να αναλάβει τον κατηγορούμενο.

Η μητέρα του θύματος, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε βέβαιη ότι έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει κληθεί για κατάθεση ένα ακόμη κορίτσι. «Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα», είπε η μητέρα της 14χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 14χρονη, ο συλληφθέντας ήταν πολύ εκδηλωτικός και με άλλα κορίτσια, ενώ συνομήλικη της, της είχε αποκαλύψει ότι ο 53χρονος είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες στο σώμα της.

Σημειώνεται ότι οι γονείς της 14χρονης έχουν καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News