Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου συνεδρίασε το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποφασίζοντας τη διαγραφή του ηθοποιού, ύστερα κι από τις καταγγελίες που τον βαραίνουν για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Πιο συγκεκριμένα, το πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών συνεδρίασε, υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, προκειμένου να αποφασίσει τι θα γίνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη, μετά τις καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας. Τι αποφάσισε το ΣΕΗ για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τι για τον Παύλο Χαϊκάλη;

Τι είναι οι πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα και τι ορίζει ο νόμος;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, ο Πέτρος Φιλιππίδης διαγράφηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ωστόσο, δεν έχει διασαφηνιστεί αν πρόκειται για οριστική ή προσωρινή διαγραφή. Όσον αφορά την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, αποφασίστηκε να επανεξεταστούν μάρτυρες, ώστε να μπορέσει το πειθαρχικό του ΣΕΗ να προχωρήσει σε απόφαση για τον ηθοποιό.

«Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ η διαγραφή του από το Σωματείο. Για τον Παύλο Χαϊκάλη, αποφασίστηκε να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να καταφέρουν να καταλήξουν σε μία απόφαση», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Να θυμίσουμε πως τους τελευταίους μήνες οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, λόγω των σοβαρότατων καταγγελιών σε βάρος τους για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης είναι κατηγορούμενος για βαρύτητα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ποινική δίωξη σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό και δύο απόπειρες- Τι ακολουθεί

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News