Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να έκανε και άλλες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, εκτός από την κεταμίνη, για ουσίες που σκοτώνουν.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Star, εκτός από την κεταμίνη, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναζητήσει, επίσης, την ουσία μιδοζαλάμη.

Η 9χρονη Τζωρτζίνα φαίνεται ότι λάμβανε την συγκεκριμένη ουσία σε τουλάχιστον δύο από τα νοσοκομεία στα οποία είχε νοσηλευτεί, το Ωνάσειο και το Αγλαΐα Κυριακού. Ο λόγος που της χορηγούσαν οι γιατροί την μιδοζαλάμη ήταν για την καταστολή των ανεξήγητων επεισοδίων με σπασμούς.

Υπόθεση Πάτρας: Τι διερευνά η νέα εισαγγελική έρευνα; Τα αδικήματα και οι τελευταίες εξελίξεις

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται πως αναζήτησε την μιδαζολάμη στις 17 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τις αναζητήσεις της έδειχνε να ξέρει ακόμη και ποια φάρμακα θα χορηγηθούν μελλοντικά στο παιδί, όπως συνέβη με την περίπτωση της μιδαζολάμης.

Τι είναι η μιδαζολάμη;

Η μιδαζολάμη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται για αναισθησία, καταστολή, προβλήματα ύπνου και σοβαρή διέγερση και λειτουργεί προκαλώντας υπνηλία, μειώνοντας το άγχος και προκαλώντας απώλεια της ικανότητας δημιουργίας νέων αναμνήσεων.

Τι κατέθεσε η παιδίατρος που εξέτασε την Τζωρτζίνα στο Ωνάσειο

Τι έδειξε η ιστολογική της Τζωρτζίνας;

Η Ιατροδικαστική Έκθεση της Τζωρτζίνας εκτός από την κεταμίνη έχει και ένα άλλο εύρημα που ενισχύει την χορήγηση του δηλητηρίου.

Συγκεκριμένα, έδειξε πως η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε πνευμονικό οίδημα αλλά και βλάβη στο ήπαρ. Ωστόσο, η βλάβη αυτή δεν μπορούσε να ερμηνευτεί και ο καθηγητής που έκανε τον έλεγχο ζήτησε να γίνει ανάλυση των φαρμακευτικών ουσιών που λάμβανε η Τζωρτζίνα.

H Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά μέσα από την φυλακή – Οι απαντήσεις που δίνει για την αναζήτηση ουσιών που σκοτώνουν

Ο ιστοπαθολόγος εξέτασε, σχεδόν, όλα τα όργανα του παιδιού από εγκέφαλο μέχρι και επινεφρίδιο. Εκτός από τη βλάβη στο ήπαρ, δεν βρέθηκε άλλη βλάβη που να δικαιολογεί τα 17 επεισόδια που είχε το μικρό κορίτσι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News