Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη. Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι παρεμβαίνει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ζητώντας να γίνει έρευνα σε βάθος, μετά τα δημοσιεύματα σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζητάει απ’ τον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης την σε βάθος έρευνα, όπως επιτάσσει η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των καταγγελιών.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Έρευνες για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Η παραγγελία του Εισαγγελέα

Τον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης

Σας αποστέλλουμε δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου με τίτλους:

  • «Θεσσαλονίκη-βιασμός 24χρονης εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας», www.DIKASTIKO.gr 16/01/2022.
  • «Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη, τεράστιες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση» www.newsit.gr 17/01/2022.
  • «Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης» www.kathimerini.gr 16/01/2022.
  • «Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου-οι έρευνες των αρχών» www.protothema.gr 17/01/2022.
  • «Βιασμός στη Θεσσαλονίκη- Τι είπε στις καταθέσεις της η 24χρονη», www.in.gr 16/01/2022.
  • «Θεσσαλονίκη-Βιασμός 24χρονης: Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας-Τι βρέθηκε στο δωμάτιο που ξύπνησε η κοπέλα», www.ethnos.gr 17/01/2022.
  • «Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Κύκλωμα μαστροπείας ερευνά η Δικαιοσύνη», www.protothema.gr 17/01/2021.

και παρακαλούμε για την εξάντληση των όποιων από το άρθρο 32 ΚΠΔ εξουσιών σας που πηγάζουν από την ανώτατη εποπτεία στην ανάκριση και στα πλαίσια της λειτουργικής σας αρμοδιότητας, ώστε να προσδοθεί το αναγκαίο κύρος σε σχέση με τις διενεργούμενες προανακριτικές και ανακριτικές πράξεις και για με πληρότητα και σε βάθος έρευνα, όπως άλλωστε η ιδιαιτερότητα, η βαρύτητα και η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των αναφερομένων-καταγγελλόμενων επιτάσσει».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τέσσερα άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης. Μάλιστα η ίδια, εκτός από τον 27χρονο, φαίνεται να έχει καταγγείλει ακόμη δυο άτομα ενώ ενώπιον του ανακριτή έχει αναγνωρίσει τους δυο από τους τέσσερις.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: “Δεν θα κάνω πίσω” – Η 24χρονη περιγράφει τα όσα βίωσε

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News