Απολαύστε μια υπερπτήση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια ημέρα επάνω από τις βραβευμένες με γαλάζια σημαία ακτές της Αττικής για το 2021. Το video είναι τόσο μοναδικό όσο είναι και το απέραντο γαλάζιο της Αττικής. Μπορεί να περιμένεις τις μέρες της άδειάς σου για να ξεσκάσεις όμως και η Αττική έχει τις δικές της παραλίες που θα κάνουν την αναμονή σου πιο ευχάριστη.

Οι βραβευμένες με γαλάζια σημαία ακτές της Αττικής

Το πιστεύουμε, το φωνάζουμε και το υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου και αυτό το βίντεο είναι μια τρανή απόδειξη των όσων αναφέραμε πιο πάνω. Το γαλάζιο και οι αμμουδιές σε όλη την Ελλάδα έχουν ασυναγώνιστη ομορφιά.

Αυτή τη φορά η ομάδα Up Stories πραγματοποιεί μια υπερπτήση επάνω από τις βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία ακτές της Αττικής και όλα αυτά σε μια ημέρα.

Το εναέριο ταξίδι μας ξεκινάει από την Γλυφάδα που απέχει μόλις 17χλμ από το κέντρο της Αθήνας και παίρνουν σειρά η Βούλα, η Βουλιαγμένη, η Βάρκιζα, το Μαύρο Λιθάρι, το Δασκαλειό, το Πόρτο Ράφτη και τέλος η Λούτσα.

Απολαύστε λοιπόν τις βραβευμένες ακτές της Αττικής και ανακαλύψτε εάν δεν γνωρίζετε κάποια από αυτές μέσα από το βίντεο μας και κάντε βουτιά στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News