Η Εθνική πόλο κατέφθασε στην Ελλάδα μέσα σε ένα κλίμα πανηγυρισμών και αποθέωσης. Οι παίκτες που μας έκαναν περήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο επέστρεψαν συναντώντας μια θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Η άφιξη της Εθνικής ομάδας πόλο, των πρωταθλητών που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και ανέβασαν την Ελλάδα στο βάθρο δεν θα μπορούσε να γίνει παρά μόνο με πανηγυρισμούς και θερμά χειροκροτήματα.

Η άφιξη της Εθνικής ομάδας πόλο στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πέτυχε μια ιστορική νίκη για τον ελληνικό αθλητισμό καθώς πρόκειται για το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο άθλημα. Τους 13 Ολυμπιονίκες υποδέχτηκαν οι οικογένειές τους αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γ.Γ.Α Γιώργος Μαυρωτάς αλλά και στελέχη της ΚΟΕ.

Ασημένιο μετάλλιο για την Εθνική πόλο και χρυσό στις καρδιές μας. Το μετάλλιο αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες που μάχονται απέναντι στις πυρκαγιές

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν ο Θοδωρής Βλάχος εξέφρασε την περηφάνια του για τους παίκτες της ομάδας του λέγοντας: “Αυτό που πετύχαμε μας κάνει περήφανους. Γράψαμε ιστορία και έχουμε τα ονόματά μας θα είναι γραμμένα με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Θέλουμε να υπάρχει και συνέχεια. Πολύς κόσμος που μας παρακολούθησε να συνεχίσει και να αποκτήσει το άθλημα πολλούς φίλους. Θα φέρουμε και στο μέλλον κι άλλες πολλές νίκες και μεγάλες επιτυχίες”.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιάννη Φουντούλης, ο οποίος μας συγκίνησε με προηγούμενη δήλωσή του μετά την κατάκτηση του μεταλλίου δήλωσε για την άφιξή τους στην Ελλάδα: “Ευχαριστούμε για την υποδοχή τον κόσμο. Νιώθαμε την αγάπη του από τα μηνύματα που παίρναμε από την άλλη άκρη του κόσμου. Παρακολουθούσαμε τι συμβαίνει στα σάιτ, αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα αυτό που βιώσαμε εδώ. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε. Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε το τι έχουμε κάνει και το μόνο που μένει είναι να χαρούμε αυτή την επιτυχία και να είναι ορόσημο για νέες επιτυχίες στο μέλλον”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News