Η Simon Biles στους Ολυμπιακούς του Τόκιο τελικά όχι απλώς αγωνίστηκε, αλλά κέρδισε και μετάλλιο! Έγραψε μάλιστα ιστορία καθώς έγινε η Αμερικανίδα αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής με τα περισσότερα ολυμπιακά μετάλλια.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Simone Biles στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν ήταν απλά μια εμφάνιση. Ήταν μια κορυφαία στιγμή, καθώς η Αμερικανίδα αθλήτρια, καταφέρνοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας, ενώ αρχικά ήταν να μην αγωνιστεί, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει όλο αυτό το διάστημα με την ψυχική της υγεία.

Πρωταθλητισμός και ψυχική υγεία: Πόσο βαρύ είναι τελικά ένα μετάλλιο;

Τελικά, η Biles, αγωνίστηκε με αυτοπεποίθηση, είχε μερικά μικρά λάθη αλλά συνολικά έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση που της χάρισε και ένα ακόμα ολυμπιακό μετάλλιο!

Το νέο της ολυμπιακό μετάλλιο τη φέρνει στην ίδια θέση με την κορυφαία Shannon Miller. Πλέον, και οι 2 Αμερικανίδες αθλήτριες της ενόργανης μετρούν τα περισσότερα ολυμπιακά μετάλλια στο άθλημα. (7 στο σύνολο). Η Biles ωστόσο έχει 2 παραπάνω χρυσά μετάλλια απ’ την Miller!

H Simone Biles είχε ανακοινώσει ότι δεν θα αγωνιστεί στους τελικούς του ομαδικού για λόγους ψυχικής υγείας, με την Αμερικανική ομάδα να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο.

Στη συνέχεια αποσύρθηκε από το all-around, όπου η Lee κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο.

Η USA Gymnastics ανακοίνωσε, όμως, τη Δευτέρα την επιστροφή της στους αγώνες! Και η σημερινή της εμφάνιση απέδειξε ότι ήταν μια πολύ σωστή απόφαση!

H Simon Biles στους Ολυμπιακούς του Τόκιο με το μετάλλιο που κέρδισε:

Έξι φορές που πήραμε έμπνευση από τους Ολυμπιονίκες

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News