Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, έδωσε τον αγώνα της ζωής του για τον τίτλο του Roland Garros απέναντι στον νούμερο 1 τενίστα, Novak Djokovic. Με τον ίδιο να κερδίζει τα δύο πρώτα σετ η αγωνία κορυφώθηκε για όλους τους Έλληνες και όλους τους fan του αθλήματος. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Novak Djokovic έφτασαν στην κόψη του ξυραφιού σε αυτόν τον αγώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Novak Djokovic στον αγώνα της ζωής τους

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας στον αγώνα της ζωής του αντιμετώπισε τον Novak Djokovic για το θρυλικό τρόπαιο του Roland Garros. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε στο πλευρό του όλους τους Έλληνες μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, τον πρώτο του τίτλο Grand Slam! Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ένας Ελληνας τενίστας στον τελικό του ιστορικού γαλλικού όπεν.

Ο Novak Djokovic έχει στην κατοχή του 18 τίτλους Grand Slam και στοχεύει στον 19ο προκειμένου να πλησιάσει τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφα Ναδάλ, οι οποίοι έχουν από 20. Είναι η όγδοη αναμέτρηση των δύο παικτών. Εάν ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε κερδίσει αυτόματα θα ανέβαινε στην τρίτη θέση της κατάταξης από την τέταρτη στην οποία βρίσκεται ήδη.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό θρίλερ με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κερδίζει τα δύο πρώτα σετ και τον Novak Djokovic να κερδίζει τα δύο επόμενα. Το πέμπτο και τελευταίο σετ ήταν έντονο και το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Novak Djokovic ο οποίος με την εμπειρία του επικράτησε και νίκησε τον αγώνα! Πλέον ο Novak Djokovic έχει στην κατοχή του 19 τίτλους Grand Slam!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News