Μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο υπάρχει ένα σημείο το οποίο σχεδόν κυριολεκτικά βρέχει βράχους! Ο πιο ριψοκίνδυνος δρόμος της Αττικής όπου όσοι τον διασχίζουν τείνουν να κοιτούν.. ψηλά υπάρχει ένα πελώριος και επικίνδυνος βράχος. Καλό είναι όσοι διασχίζουν τον συγκεκριμένο δρόμο να γνωρίζουν την επικινδυνότητα ώστε να προσέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο ριψοκίνδυνος δρόμος της Αττικής που βρέχει βράχους

Εντός της Αττικής και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στη Ψάθα και το Σχίνο βρίσκεται ίσως ο πιο ριψοκίνδυνος δρόμος της Ελλάδας.

Πρόκειται για τον στενό παραλιακό δρόμο που συνδέει αυτές τις δύο ειδυλλιακές περιοχές της Αττικής.

Η κατάσταση που επικρατεί στον συγκεκριμένο δρόμο είναι τραγική καθώς το βουνό που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον δρόμο κυριολεκτικά είναι έτοιμο να καταρρεύσει με την πρώτη δυνατή βροχή η με έναν μικρό σεισμό (πληροφοριακά η περιοχή βρίσκεται μια ανάσα από το ρήγμα των Αλκιονίδων ).

Οι όποιες εργασίες γίνονται δεν φαίνονται ικανές στην συγκεκριμένη τουλάχιστον φάση τους να συγκρατήσουν το βουνό που είναι έτοιμο να καταρρεύσει και όπως θα δείτε και στο βίντεο μας τεράστιοι όγκοι βράχων βρίσκονται σε αναμονή προτού πάρουν τον δρόμο τους για την θάλασσα.

Εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν και των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής καλό θα ήταν οι εικόνες μας να γίνουν πεδίο σκέψης από τους υπεύθυνους και να παρθούν ουσιαστικά μέτρα πριν συμβεί κάποιο μοιραίο ατύχημα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News