Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό και την εφημερίδα «Μπαμ». Ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους κάτω από έως τώρα αδιευκρίνιστες συνθήκες δήλωσε πως δεν έχει λόγο να φοβάται για τίποτα και πως δεν τίθεται θέμα εμπλοκής του ονόματος του στις κατηγορίες.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους – “Ο Μάνος χύνει κροκοδείλια δάκρυα” λέει μέσα από την ΓΑΔΑ

Συνέντευξη Μάνου Δασκαλάκη: Τι λέει ο πατέρας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και την κεταμίνη στον οργανισμό της

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον 30χρονο πατέρα σχετικά με το αν πιστεύει ότι χορηγήθηκε στο παιδί κεταμίνη τόνισε: «Δεν είναι ότι δεν το πιστεύω! Είναι ότι πολλά πράγματα μου αφήνουν κενά».

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε: «Δεν υπήρχε η ουσία στο νοσοκομείο και είναι κάτι που το έμαθα εγώ σήμερα, ότι αυτή η ουσία στο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν υπήρχε! Και δεν είναι τσεκαρισμένο μόνο από εμένα και από εσένα, είναι τσεκαρισμένο από οργανισμό φαρμάκων και από αυτούς που προμηθεύουν τα φάρμακα στο “Αγλαΐα”. Κανένας δεν μπήκε σε αυτό το δωμάτιο, ήταν μόνη της! Και δεν θεωρώ ότι υπήρχε κάποια νοσηλεύτρια ή κάποιος γιατρός που θα μπορούσε να χορηγήσει την κεταμίνη. Θα έλεγα μέχρι και τώρα ότι αν υπήρχε σε αυτό το νοσοκομείο το φάρμακο αυτό, ότι έχει γίνει λάθος από τους γιατρούς. Ότι αντί να δώσουν κάτι άλλο έχουν δώσει αυτό. Και θα έλεγα… ακόμη ένα λάθος σε εμένα, ακόμη ένα λάθος στην οικογένειά μου, και θα κινούμουν και εκεί διαφορετικά, γιατί μέχρι σήμερα που σου μιλάω αρνούμαι να το πιστέψω. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Για την Τζωρτζίνα είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε την Τζωρτζίνα και για τη Τζωρτζίνα δίναμε τα πάντα. Και για να μη βάλω πληθυντικό, έδινα τα πάντα. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν το παιδί μου. Κυρίως αυτό το παιδί. Γιατί αυτό το παιδί το μεγάλωσα από μωρό. Έγινα πατέρας με αυτό το παιδί. Με έκανε άντρα αυτό το παιδί. Δεν περίμενα ότι θα το φτάσω εννέα χρονών και να μάθω ότι έπαθε κάτι τέτοιο. Ήταν ένα παιδί που έκανε ό,τι έκανε και ο πατέρας της. Ποδόσφαιρο, τραγούδια, μαζί όλη την ώρα. Όχι ότι δεν αγαπούσα τα άλλα μου παιδιά αλλά το συγκεκριμένο παιδί με μεγάλωσε, όχι το μεγάλωσα. Με μεγάλωσε, με έκανε άντρα».

Aκόμα δύο ουσίες βρέθηκαν στο αίμα της Τζωρτζίνας – Ποιες είναι και τι μπορεί να προκαλέσει ο συνδυασμός τους

Τι λέει ο Μάνος Δασκαλάκης για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Σχετικά με το θάνατο της σπιτονοικοκυράς σημείωσε στην εφημερίδα «Μπαμ»: «Τη σπιτονοικοκυρά καταρχήν δεν τη φύλαγε η Ρούλα. Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές. Μετά μπήκε μία άλλη γυναίκα, άλλαξαν τρεις γυναίκες. Τη σπιτονοικοκυρά την πήγαμε εμείς την πρώτη φορά στο νοσοκομείο». Σύμφωνα με τον ίδιο είχε πέσει στο σπίτι και από τότε έπεσε στο κρεβάτι.

«Την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπεδικά κρεβάτια, τα πάντα. Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε, ούτε τίποτα. Εμείς της δίναμε τα ενοίκια κανονικά, με αποδείξεις, μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα και στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε κανένα όφελος».

«Καταρχήν γιατί να σκοτώσεις μία γυναίκα από τη στιγμή που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι, δεν έχεις όφελος. Όχι επειδή δεν σου έχει γράψει το σπίτι, δεν έχεις όφελος να τη σκοτώσεις».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News