Μετά τα κρούσματα που βρέθηκαν στην ομάδα, τελικά αποσύρεται όλη η ελληνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η ΕΟΕ ανακοίνωσε πως η χώρα μας δεν θα έχει εκπροσώπηση ούτε στο ομαδικό αλλά ούτε και στο ντουέτο.

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε το Αρχηγείο της ελληνικής ομάδας ότι λόγω των τριών νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, θα πρέπει να αποχωρήσουν απ’ το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης όλα τα μέλη της.

Αυτό σημαίνει πως τελικά δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση ούτε στο ομαδικό, ούτε και στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Να θυμίσουμε πως οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό είναι ήδη σε ξενοδοχείο καραντίνας. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αθλήτριες δεν έχουν εμφανή συμπτώματα και αποχώρησαν από το Ολυμπιακό Χωριό προκειμένου να μείνουν σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Παράλληλα, όλο το προηγούμενο διάστημα, λόγω του πρώτου κρούσματος που υπήρξε, η ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μιλλούση και οι δηλώσεις του Πετρούνια μετά το χάλκινο

Ολόκληρη η ανακοίνωση για την ελληνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε.

Και οι τρεις αθλήτριες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας. H συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η ΕΟΕ είναι συνεχώς στο πλευρό των αθλητριών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News