Ο Joe Biden είναι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού το γνωρίζουμε ήδη από το Σάββατο. Όμως, το ότι μαζί του επιστρέφουν και τα σκυλιά στον Λευκό Οίκο, μάλλον δεν το ‘χες σκεφτεί!

Ο Trump καλείται να μαζέψει τα πράγματά του σιγά σιγά -αν και το αρνείται- και να παραχωρήσει τη θέση του στον Joe Biden, που βγήκε νικητής από τις αμερικανικές εκλογές του 2020. Όμως, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ δε θα μένει μόνος του στην προεδρική κατοικία. Πέρα από τη γυναίκα του, Jill Biden, μαζί του επιστρέφουν και τα σκυλιά στον Λευκό Οίκο, που θα γίνει το σπίτι του Champ και του Μajor, των δύο γερμανικών ποιμενικών της οικογένειας Biden.

Μπορεί η Αμερική να έβγαλε νέο Πρόεδρο, όμως το θέμα συζήτησης των τελευταίων ωρών είναι τα δύο τετράποδα που θα βρίσκονται πλέον στον Λευκό Οίκο. Κι αυτό γιατί οι Αμερικανοί έχουν ταυτίσει τους Προέδρους τους με τους σκύλους ή τις γάτες τους ως μέρος της Πρώτης Οικογένειας. Έπειτα, λοιπόν, από τέσσερα χρόνια τα κατοικίδια επιστρέφουν στην προεδρική κατοικία, αφού ο Trump δεν είχε.

Μάλιστα, ο Major θα είναι ο πρώτος σκύλος από καταφύγιο που θα βρεθεί στον Λευκό Οίκο, έχοντας μια ιδιαίτερα θλιβερή ιστορία πίσω του. Ο ίδιος και τα πέντε αδέλφια του χρειάστηκε να λάβουν θεραπεία, αφού τα δηλητηρίασαν. Μετά δόθηκε σε καταφύγιο ζώων, στο Ουίλιμνγκτον του Ντέλαγουερ, την πόλη όπου ζει ο Joe Biden με τη σύζυγό του, οι οποίοι τον υιοθέτησαν το 2018.

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ απέκτησε τον Champ μετά την εκλογή του Barack Obama στην προεδρία το 2008.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Build Bark Better. Happy #NationalDogDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Jill Biden (@drbiden) στις

Λίγες μέρες πριν από την εκλογή του, ο Joe Biden έκανε μία υπέροχη ανάρτηση στο Instagram με ένα βίντεο με σκυλιά, στο οποίο ακουγόταν η φράση: “Ας φέρουμε τα σκυλιά πίσω στον Λευκό Οίκο”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

These dogs are here for some paw-sitive encouragement as we get closer to election day. Let’s bring dogs back to the White House.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Biden (@joebiden) στις

Ο ιστορικός λόγος της Kamala Harris και η δήλωσή της σχετικά με το ότι είναι η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος

Τα σκυλιά δεν μπορούν να λείπουν απ’ τον Λευκό Οίκο

Να θυμίσουμε πως στην προεδρική κατοικία των ΗΠΑ έχουν βρεθεί διάφορα κατοικίδια κατά καιρούς. Ο πρόεδρος Benjamin Harrison έβαζε τακτικά την κατσίκα του να τραβά με ένα καρότσι παιδιά στον κήπο του Λευκού Οίκου

Επίσης, η οικογένεια Kennedy είχε έξι σκυλιά (!), ενώ ο σκύλος του προέδρου Lyndon Johnson, ο Γιούκι, ήταν το πρώτο αδέσποτο που βρέθηκε εκεί. Ο George W. Bush, ο νεότερος, είχε και σκύλο και γάτα στον Λευκό Οίκο, όπως και ο Clinton, ενώ ο Obama είχε μόλις δύο σκυλιά.

Έτσι λοιπόν, είναι λογικό οι Αμερικανοί να έχουν ταυτίσει τους Προέδρους τους με τους σκύλους ή τις γάτες τους στον Λευκό Οίκο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News