Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη χθες ύστερα από ένταλμα που εκδόθηκε για βιασμό κατά συρροή. Ο ίδιος έχει οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται υπό κράτηση. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, αρνείται τις κατηγορίες και ως εκ τούτου, πήρε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη, 24/2/2021, για την απολογία του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες

Ο Δημήτρης Λιγνάδης το μεσημέρι του Σαββάτου, 21/2/2021, βρέθηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ προκειμένου να ρωτήσει αν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του. Μέχρι εκείνη την στιγμή λόγω απουσία εντάλματος, ο ίδιος άφησε το τηλέφωνό του στη ΓΑΔΑ και αποχώρησε μαζί με το δικηγόρο του.

Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Μετά την παραμονή του στην Ευελπίδων όπου και παρουσιάστηκε με χειροπέδες, επέστρεψε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όπου θα παραμείνει μέχρι την ημερομηνία της απολογίας του.

Ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργουλέας, ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα ανέφερε έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων:

Ακολουθήθηκε η διαδικασία. Η προθεσμία είναι για την Τετάρτη στις 12:00. Και πριν και μετά υπάρχει πλήρης άρνηση. Θα μελετήσουμε τη δικογραφία και θα σας ενημερώσουμε

Σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία της υπόθεσης του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, περιλαμβάνονται τρεις καταθέσεις και δύο μηνύσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News