Ακόμα μια μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Η νέα καταγγελία αφορά βιασμό που φέρεται να έγινε το 2018 και φυσικά δεν έχει παραγραφεί. Όσα αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Ο μηνυτής δεν είναι ηθοποιός, είναι ενήλικος και ελληνικής καταγωγής και αναφέρει στην καταγγελία του ότι βιάστηκε απ’ τον ηθοποιό και σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του, το 2018.

Προς το παρόν έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα, με την καταγγελλόμενη πράξη να προστίθεται στους ήδη υπάρχοντες δύο βιασμούς για τους οποίους κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης και έχει οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Η έρευνα στο σπίτι λίγο πριν τη μήνυση σε βάρος του Λιγνάδη

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης διατάχθηκε έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς επίσης και στη μηχανή και το αυτοκίνητό του απ’ τις δικαστικές αρχές. Αυτό έγινε γνωστό απ’ τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος είπε ότι όσο εκείνος επισκεπτόταν τον Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης, τους έγιναν από την 19η τακτική ανακρίτρια τέσσερις κλήσεις, με τις οποίες εκαλείτο να είναι παρών στις 15.00 στο σπίτι του στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, γιατί, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, θα διενεργείτο παρουσία του κατ’ οίκον έρευνα, έρευνα της μοτοσικλέτας του και έρευνα του αυτοκινήτου του.

Το βούλευμα του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών κατά Λιγνάδη αναλυτικά

Τελικά, λίγο μετά τις 16:00 οι άνδρες της σήμανσης παρουσία εισαγγελέα έψαξαν τα πάντα και αφαίρεσαν οποιοδήποτε ηλεκτρονικό αρχείο βρήκαν στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη.

Η έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο φέρεται να διήρκησε περίπου δύο ώρες, ενώ οι αστυνομικοί πήραν και δακτυλικά αποτυπώματα από τους χώρους της οικίας του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News