Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας στη χώρα μας και ο αριθμός των οικογενειών που απευθύνονται για στήριξη στην κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» αυξάνεται καθημερινά. 

Πρόκειται για οικογένειες με ανήλικα παιδιά που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα λόγω της κατακόρυφης αύξησης της ανεργίας ως συνέπεια της πανδημίας.

Ένας μεγάλος αριθμός των οικογενειών έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την οικονομική δυσχέρεια. Αυτές οι οικογένειες  που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες για την ποιοτική διατροφή των παιδιών τους.  

Φέτος το Πάσχα, σας προσκαλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε αυτές τις οικογένειες εξασφαλίζοντας τους θρεπτικά γεύματα, με ένα κλικ στην crowdfunding καμπάνια ΕΔΩ.

Στόχος μας: Να προσφέρουμε 2.000 γεύματα οικογένειες με ανήλικα παιδιά

Με την πολύτιμη βοήθεια σας έχουμε ως στόχο να συγκεντρώσουμε το ποσό των 3.000 ευρώ για να εξασφαλίσουμε 2.000 γεύματα σε οικογένειες με ανήλικα παιδιά.

#MazitoustoPasxa: Με ένα απλό κλικ μπορείτε να βοηθήσετε

Με ένα απλό κλικ ΕΔΩ μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς ουσιαστικά να καλύψουμε τα γεύματα μιας οικογένειας σε ανάγκη.

•    Με 5€ συμμετέχω στον βαθμό που μπορώ

•    Με 10€ εξασφαλίζω 6 γεύματα 

•    Με 25€ εξασφαλίζω γεύματα για 2 εβδομάδες

•    Με 50€ εξασφαλίζω τα γεύματα ενός ατόμου για 1 μήνα

Μοιραστείτε την ενέργεια με τους φίλους σας

Σας ενθαρρύνουμε να εμπνεύσετε και άλλους να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση προσφοράς με ανάρτηση στο Facebook ή το Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #MazitoustoPasxa και κάνοντας tag το «Μαζί για το Παιδί» @mazigiatopaidi.

Δείτε το έργο μας το 2020:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News