Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται σήμερα στη Λεωφόρο Κηφισού λόγω εργασιών αντικατάστασης πινακίδων πληροφοριακών μηνυμάτων του συστήματος διαχείρισης κυκλοφορίας Ν. Αττικής. Συγκεκριμένα, μόνο για σήμερα Σάββατο 05/02, ορισμένοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί για αρκετές ώρες. Προς αποφυγή κυκλοφοριακού χάους η τροχαία ενημερώνει τους οδηγούς.

Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Έως και 8.000€ η επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου – Ποιοι την δικαιούνται;

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λεωφόρο Κηφισού: Κλειστοί δρόμοι σήμερα Σάββατο 05/02

Αναλυτικά, το Σάββατο 05/02, θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα της Λ. Κηφισού, ως εξής:

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στις -2- αριστερές λωρίδες αυτής, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Περισσού (χ/θ 10,600) έως το ύψος της εισόδου από Λ. Δημοκρατίας (χ/θ 9,900), ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Αθηναίων, κατά τις ώρες 12.00΄ έως 16.00΄.
  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα του κλάδου εξόδου προς την Ιερά Οδό και στις -2- δεξιές λωρίδες αυτής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Αιγάλεω, κατά τις ώρες 07.30΄ έως 11.30΄.

Αλλαγές στα σήματα οδήγησης: Ποιοι οδηγοί θα πρέπει να έχουν «Σ» αντί για «Ν»;

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ όταν πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση των πινακίδων, θα γίνει πλήρης και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News