Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Να τονίσουμε ότι ενώ η μητέρα του κοριτσιού οδηγήθηκε σήμερα Πέμπτη 13/10, στον εισαγγελέα, ο πατέρας της συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, μετά από έρευνα των Αρχών.

Σύλληψη πατέρα 12χρονης: Οι τελευταίες εξελίξεις

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι της οικογένειας, εντόπισαν σημαντική ποσότητα ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να συλλάβουν και τον πατέρα της με σκοπό να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε πως ο πατέρας της 12χρονης είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για υποθέσεις ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. δεν προκύπτει, μέχρι στιγμής, εμπλοκή του 41χρονου στην υπόθεση βιασμού της ανήλικης.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η μητέρα της 12χρονης:

Όσον αφορά τη μητέρα της 12χρονης, να υπενθυμίσουμε ότι εχθές η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψή της και σήμερα έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την απολογία της.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, ενώ στους λογαριασμούς της έχουν εντοπιστεί δύο εμβάσματα από τον 53χρονο, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για βιασμό και μαστροπεία της ανήλικης.

Υπόθεση βιασμού στον Κολωνό: H μητέρα κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία

Επιπλέον, οι Αρχές εντόπισαν και μηνύματα μεταξύ της μητέρας και του 53χρονου, γεγονός που αποδεικνύει την ενοχή της.

Η 37χρονη μητέρα αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία και υποστηρίζει πως η κόρη της είχε πάρει κρυφά την κάρτα της προκειμένου ο κατηγορούμενος να την χρησιμοποιεί ώστε να βάζει χρήματα.

«Τα δύο εμβάσματα τα οποία τα είχε κάνει στο παιδί» είπε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, και εξήγησε: «Είχε πάρει το παιδί την κάρτα της μητέρας και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δύο ποσά».

Πιθανές νέες συλλήψεις μέσα στην ημέρα:

Οι έρευνες συνεχίζονται και, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην ημέρα αναμένουμε να εκδοθούν περισσότερα εντάλματα σύλληψης.

Να τονίσουμε ότι στο πλαίσιο της έρευνας, οι Αρχές έχουν σκοπό να εξετάσουν και τα υπόλοιπα 8 παιδιά της οικογένειας.

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας – Στην δημοσιότητα τα στοιχεία των δραστών που εμπλέκονται στον βιασμό της

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News