Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του 53χρονου στον Κολωνό, με όλο και περισσότερες πληροφορίες να βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας και να σοκάρουν την κοινή γνώμη. Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες 42 και 53 ετών, που συνελήφθησαν μετά από ένταλμα των δικαστικών αρχών για βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη, στις 11 το πρωί. Παράλληλα, η είδηση ότι πάνω από 200 παιδεραστές επικοινώνησαν με τον 53χρονο για να βιάσουν την ανήλικη προκαλεί σοκ.

Να τονίσουμε πως ο 53χρονος έχει επιλέξει να παραμείνει σιωπηλός κατά την μεταγωγή του στο δικαστήριο, ενώ έχει αρνηθεί να απαντήσει και σε οποιαδήποτε ερώτηση των δημοσιογράφων.

Τι είναι τα «Lover Boys» και πώς οδηγούν το θύμα τους στην πορνεία;

Υπόθεση του 53χρονου στον Κολωνό: Το χρονικό

Όπως φαίνεται, ο 53χρονος βίαζε την 12χρονη από τον περασμένο Απρίλιο υπό την απειλή όπλου και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιούσε τα συγκεκριμένα βίντεο προκειμένου να συλλέξει πελάτες – παιδεραστές για να βιάσουν τα παιδί ώστε να βγάλει χρήματα.

Όσον αφορά τον 42χρονο, φέρεται να είναι ένας από τους πελάτες του 53χρονου, ο οποίος πλήρωνε και βίαζε το παιδί και αυτή τη στιγμή βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Ο 53χρονος, από την άλλη, κατηγορείται για αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.α.

Σου κάνει συνέχεια κομπλιμέντα και σε γεμίζει με δώρα; Πρόσεχε γιατί μπορεί να είναι σημάδια «Love Bombing»

Ο δράστης είχε δημιουργήσει προφίλ στην ανήλικη σε τσατ γνωριμιών

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 53χρονος φαίνεται να είχε δημιουργήσει φτιάξει προφίλ της 12χρονης σε τσατ γνωριμιών μέσω της εφαρμογής Blindchat, το οποίο διαχειριζόταν ο ίδιος προκειμένου να αναπτύξει επαφές με τους πελάτες του.

Όπως έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ο 53χρονος είχε δεχτεί, μέσω του συγκεκριμένου τσατ 200 προτάσεις από άντρες οι οποίοι επιθυμούσαν να έρθουν σε επαφή.

Η ίδια η 12χρονη υποστηρίζει πως αναγκάστηκε υπό την απειλή βίας και όπλου να συνευρεθεί ερωτικά με άλλους 10-15 άντρες, εκτός του 53χρονου.

Μάλιστα ο 53χρονος βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του, διακινούσε πορνογραφικό υλικό με την ίδια και την εξέδιδε έναντι αμοιβής 50-70 ευρώ και σε άλλους παιδόφιλους.

Η κατάθεση της 12χρονης:

Η 12χρονη στην κατάθεσή της δήλωσε πως ο κατηγορούμενος την απειλούσε με όπλο και την βίαζε συστηματικά μέσα στην επιχείρησή του.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν».

Η δικηγόρος του κορίτσια αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η συγκεκριμένη υπόθεση έγινε γνωστή στους γονείς της και πώς ακριβώς εκείνοι επέλεξαν να διαχειριστούν την κατάσταση. Συγκριμένα η Ασπασία Ταραχοπούλου δήλωσε:

«Το παιδί βρισκόταν διακοπές σε συγγενικό σπίτι. Από τους συγγενείς διαπιστώθηκε ότι στο κινητό του υπήρχαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο κύριο ο οποίος είναι κατηγορούμενος και αμέσως ενημέρωσαν την μητέρα και το έφεραν το παιδί στην Αθήνα και η μητέρα με το παιδί με τις βαλίτσες μάλιστα στο χέρι από εκεί που ήταν πήγε στο Ανηλίκων και έκανε την καταγγελία».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News