Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου». Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο παραμένει στη δομή της Κιβωτού στο Βόλο, αναμένεται να καταθέσει, το αμέσως επόμενο διάστημα, για δεύτερη φορά σωματική κακοποίηση από «παιδαγωγούς» της ΜΚΟ, σύμφωνα με την καταγγελία πρώην εργαζόμενου.

Όπως σημείωσε ο πρώην εργαζόμενος, παιδοψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί καταβάλλουν προσπάθειες, τις τελευταίες ώρες, να «ανοιχτεί» το παιδί, ώστε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με τη δράση των παιδαγωγών, για να κληθούν, οι τελευταίοι, να δώσουν τις εξηγήσεις τους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Κιβωτός του Κόσμου νέες εξελίξεις: Πού βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος;

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες, το νέο ΔΣ της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης απαγόρευσε στον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή να συνεχίσουν να μένουν στο κτίριο της δομής της «Κιβωτού» στον Κολωνό. 

Έτσι, ο πατέρας Αντώνιος και η κυρία Γεωργαντή αναζήτησαν νέα κατοικία, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (2/12) έμειναν όπως υποστηρίζουν στο δρόμο, μέσα στο αυτοκίνητό τους μαζί με το ανήλικο παιδί τους.

Σε δήλωσή του ο Θρασύβουλος Κονταξής, ένας εκ των συνηγόρων του πατέρα Αντωνίου υποστήριξε πως «Παράνομα και αυθαίρετα άλλαξαν τις κλειδαριές από το σπίτι της δομής όπου διέμεναν. Πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου» είπε.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, το ζευγάρι φαίνεται πως ήδη έχει νοικιάσει το νέο του σπίτι και στο οποίο θα εγκατασταθεί άμεσα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δίπλα στο καινούργιο τους σπίτι, έχουν αγοράσει και μια αποθήκη προκειμένου τις επόμενες ημέρες να μεταφέρουν κάποια από τα πράγματά τους, τα οποία βρίσκονται στο σπίτι στον Κολωνό, μια ενέργεια που θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΚΟ.

Κιβωτός του Κόσμου: Ο 19χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο φέρεται να δέχεται απειλές για τη ζωή του – Οι καταγγελίες για τη δράση της ΜΚΟ «είχαν σταλεί από τον Αύγουστο»

Άλλαξε όνομα και λογότυπο στα social media η ΜΚΟ

Οι διαχειριστές της σελίδας της ΜΚΟ στο Facebook άλλαξαν την ονομασία. Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές της σελίδας της «Κιβωτού» ενημέρωσαν όσους ακολουθούν την οργάνωση ότι η ονομασία και το λογότυπο αλλάζουν διότι «η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου».

Η σελίδα μετονομάζεται προσωρινά από «Κιβωτός του Κόσμου» σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού».

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε προσωρινά διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το προσωρινό Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, την φτιάξαμε για να υποστηρίξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και όταν επιστρέψουν τα πράγματα όπως ήταν θα την ονομάσουμε και πάλι ΚτΚ. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!», αναφέρεται στην ανάρτηση. 

Κιβωτός του Κόσμου: «Με έκλειναν στο κλουβί και μου έδιναν χαλασμένο φαγητό» – Όσα αποκάλυψε ο 8χρονος στη μαρτυρία του

«Ο σκοπός της ανάρτησης είναι να ενημερώσουμε ότι είμαστε με τα παιδιά και με το έργο που γινόταν εδώ και 25 χρόνια! Εδώ και μερικές ημέρες έχουν αλλάξει διοίκηση και έχουν αλλάξει τα πράγματα γενικά. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να αναδείξουμε το έργο και όχι να διχάσουμε τον κόσμο θα υπάρχει ενημέρωση σχετικά με όλα τα νέα όπου μαθαίνουμε!», αναφέρουν επιπλέον οι διαχειριστές της σελίδας. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News