Μπορεί ο καιρός της Καθαράς Δευτέρας να είναι άστατος, αλλά αυτό δεν θα μπορέσει να εμποδίσει κανέναν από το να απολαύσει ένα πλούσιο σαρακοστιανό τραπέζι μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του. Για όσους θέλουν να κάνουν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, αρκετά είναι τα μαγαζιά που θα λειτουργούν και την Καθαρά Δευτέρα διασφαλίζοντας ότι κανένα σπίτι δεν θα μείνει χωρίς τα λαχταριστά εδέσματα της πρώτης μέρας της Σαρακοστής.

Γιατί πετάμε χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα;

Καθαρά Δευτέρα: Τα μαγαζιά και οι αγορές που θα λειτουργούν έως το απόγευμα

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ, ενώ τα μίνι μάρκετ θα λειτουργήσουν κανονικά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα, ενώ ανοιχτή θα παραμείνει η αγορά του Ρέντη αλλά και η Βαρβάκειος στο κέντρο της Αθήνας.

Η Βαρβάκειος αγορά θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ενώ τα περισσότερα μαγαζιά στην Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη θα λειτουργήσουν μέχρι το μεσημέρι. Ανοιχτά θα είναι τα αρτοποιία για την αγορά της παραδοσιακής λαγάνας και του χαλβά, όπως και τα ιχθυοπωλεία για να μπορέσει ο κόσμος να προμηθευτεί φρέσκα θαλασσινά.

Γιατί τρώμε λαγάνα την Κ. Δευτέρα;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News