Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατασχέθηκαν τα κινητά των εμπλεκόμενων στον βιασμό της 24χρονης, ενώ την ίδια στιγμή η κοπέλα προσκόμισε στις αρμόδιες Αρχές SMS κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κατασχέθηκαν απ’ τα σπίτια των τριών φίλων που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας τα κινητά τους, τα οποία είχαν μαζί την Πρωτοχρονιά. Η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος στέλνει τα κινητά στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ, οι δύο εξ’ αυτών δήλωσαν την άγνοιά τους για το περιστατικό της καταγγελίας της 24χρονης για βιασμό, ενώ ο 27χρονος υποστήριξε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεσή της. Ο ίδιος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος μετέβη νωρίτερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο προσαγωγής του, για να καταθέσει για την υπόθεση, και ειδικά για ό,τι αφορά την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας. Θυμίζουμε ότι έχει υπάρξει εισαγγελική εντολή για προκαταρκτική εξέταση.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ολόκληρες οι καταθέσεις των εμπλεκόμενων ανδρών – Όσα αποκάλυψε η 17χρονη φίλη της

Κι ενώ κατασχέθηκαν τα κινητά των εμπλεκόμενων στον βιασμό της 24χρονης, η Γεωργία προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία

Η Γεωργία βρέθηκε εκ νέου την Παρασκευή ενώπιον της 4ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, και σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Θανάση Ζιώγα, η ίδια δεν άλλαξε την αρχική κατάθεση της και προσκόμισε SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που θα διευκολύνουν την έρευνα.

«Περιμέναμε να έχουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και τις εξετάσεις DNA, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές, αλλά όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί. Πιστεύω ότι η όποια καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει τα ευρήματα της κλινικής εξέτασης από την ιατροδικαστή», δήλωσε στο GRTIMES ο δικηγόρος της Γεωργίας.  

«Έσβησαν όλα μετά από ένα σημείο, έχασα ξαφνικά την γη κάτω από τα πόδια μου»: Η 24χρονη μιλά για πρώτη φορά για τα όσα βίωσε στη σουίτα του ξενοδοχείου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News