Οι ηχογραφήσεις ενός εξάχρονου αγοριού να κλαίει λέγοντας «κανείς δεν με αγαπάει» και «κανείς δεν θα με ταΐσει» λίγο πριν από το θάνατό του δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία και πραγματικά σου σπαράζουν την καρδιά.

Οι ηχογραφήσεις του χρησιμοποιήθηκαν και ακούστηκαν στη δίκη του πατέρα του Thomas και της συντρόφου του Emma Tustin, στο δικαστήριο του Coventry, την Τρίτη 23/11, όπου αμφότεροι αρνούνται ότι τον δολοφόνησαν.

Ο μικρός Arthur Labinjo-Hughes πέθανε από εγκεφαλικό τραύμα στις 17 Ιουνίου 2020. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο Arthur έχασε τη ζωή του όταν η μητριά του τού χτύπησε δυνατά το κεφάλι πολλές φορές σε κάποια σκληρή επιφάνεια. 

Παιδική κακοποίηση: Δεν αρκεί μόνο η συγκίνηση.

«Κανείς δεν με αγαπά» το βίντεο 6χρονου που σου ραγίζει την καρδιά αποδεικνύει πως η παιδική κακοποίηση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις

Το οπτικοακουστικό υλικό καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος μία ημέρα πριν από την τραγωδία. Στα πλάνα φαίνεται το μικρό αγόρι να προσπαθεί να μαζέψει το πάπλωμά του από το πάτωμα του σαλονιού όπου αναγκαζόταν να κοιμάται για μέρες. Το παιδί, όπως φαίνεται, κάνει μορφασμούς πόνου καθώς προσπαθεί να μαζέψει τα σκεπάσματα και το μαξιλάρι του. Μάλιστα, δείχνει ιδιαίτερα καταβεβλημένο, καθώς κάνει προσπάθειες προκειμένου να σταθεί στα πόδια του. Όπως φαίνεται στις εικόνες, χρειάζεται να περάσουν δύο λεπτά για να μπορέσει να σηκωθεί, να μαζέψει το πάπλωμά του και να περπατήσει μία πολύ μικρή απόσταση δύο μέτρων σε μία πόρτα.

Οι εισαγγελείς είπαν στο δικαστήριο του Coventry Crown ότι ο Arthur υπέστη «επαναλαμβανόμενη σκληρότητα», που ισοδυναμεί με «βασανιστήρια».

Ο 29χρονος Hughes και η σύντροφός του αντιμετωπίζουν πολλαπλές κατηγορίες για παιδική σκληρότητα, αφού φέρεται ότι το μικρό αγόρι το τάιζαν με το ζόρι γεύματα με πολύ αλάτι, με αποτέλεσμα να πάθει δηλητηρίαση, το κρατούσαν απομονωμένο στο σπίτι, λιμοκτονούσε, ήταν αφυδατωμένο και είχε ξυλοκοπηθεί αρκετές φορές. Όλα αυτά αποτελούσαν την καθημερινότητα του μικρού Arthur.

«Ποτέ δεν φταις εσύ»: Τρεις πραγματικές ιστορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που χειρίστηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Tustin, 32 ετών, είπε ότι ο τραυματισμός του στο κεφάλι προκλήθηκε από τον ίδιο του τον εαυτό του, όταν έπεσε από τη σκάλα στον διάδρομο του σπιτιού. Εκεί ήταν το μέρος της τιμωρία του όταν έκανε «αταξίες».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, οι ένορκοι του δικαστηρίου άκουσαν περισσότερα από 200 ηχητικά μηνύματα που έστειλε η Tustin στον Tustin, στα οποία ο Arthur ακουγόταν να κλαίει. «Άρχισε πάλι» φέρεται να έλεγε η Tustin, όπως αποκαλύπτουν τα ηχητικά ντοκουμέντα. Από την άλλη σοκαριστικές είναι και οι απαντήσεις που φέρεται να έδινε και ο Tustin, ο πατέρας του μικρού Arthur, σημειώνοντας για το γιο του «σκάψε τον τάφο του», «θα του κόψω το κεφάλι».

Δύο από τα αρχεία ήχου έχουν πλέον δημοσιοποιηθεί καθώς η δίκη πλησιάζει στο τέλος της.

Σε ένα, ο Arthur ακούγεται να κλαίει «κανείς δεν με αγαπά», επαναλαμβάνοντας τη φράση τέσσερις φορές σε μια ηχογράφηση 23 δευτερολέπτων.

Η επιθετικότητα εναντίον των παιδιών δεν είναι μόνο σωματική και την αγνοείς

Στο άλλο κλιπ διάρκειας 44 δευτερολέπτων κλαίει ενώ λέει «κανένας δεν θα με ταΐσει» επτά φορές.

Η δίκη, αφού αναβλήθηκε για αργότερα μέσα στην εβδομάδα, συνεχίζεται.

Προσοχή, το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News