Αχ… τα Χριστούγεννα! Δεν υπάρχει πιο όμορφη περίοδος από αυτή. Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα διαφέρουν από τα προηγούμενα. Έχουν δυσκολίες, απουσίες όμως έχουν, όπως πάντα είχαν, μία αίσθηση γλυκιά, τρυφερή, εορταστική και γεμάτη ελπίδα.

Το iPop εύχεται σε κάθε έναν από εσάς να έχετε Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και απεριόριστη αγάπη. Ελπίζουμε η μέρα αυτή να σας γεμίσει ελπίδα, να σας βρει δίπλα – έστω και από απόσταση – στους πιο αγαπημένους σας ανθρώπους. Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά, αλλά σίγουρα αυτό που θέλουμε όλοι είναι να είμαστε υγιείς ώστε να μπορέσουμε να γιορτάσουμε παρέα με τους αγαπημένους μας τα επόμενα. Είναι δύσκολο, αλλά χρειάζεται λίγη υπομονή για να μπορέσουμε να είμαστε πάλι όλοι μαζί. Κι ακόμα κι αν αυτές τις γιορτές νιώθετε μόνοι σας, να θυμάστε πως αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα, αλλά σύντομα θα μπορέσουμε ανταμώσουμε ξανά!

Όλες τις γιορτές, αλλά κυρίως τα Χριστούγεννα, προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας τις έγνοιες, που φέτος είναι σίγουρα πολλές περισσότερες. Αφήστε τον εαυτό σας να γεμίσει με την αγάπη που είναι διάχυτη και πανταχού παρόν. Φτιάξτε την ατμόσφαιρα στο σπίτι ώστε να θυμίζει πιο πολύ Χριστούγεννα από ποτέ! Αφήστε ανοιχτά τα λαμπάκια όλη μέρα, ανάψτε κεράκια, ακούστε την αγαπημένη σας χριστουγεννιάτικη μουσική, γελάστε, παίξτε με τα παιδιά σας, τυλιχτείτε με τα κουβερτάκια σας και χουχουλιάστε στον καναπέ βλέποντας μία χριστουγεννιάτικη ταινία.

Ακόμα και έτσι… Φέτος τα Χριστούγεννα κάντε τη διαφορά και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων πιο έντονα από κάθε άλλη φορά! Αυτό που χρειαζόμαστε όλοι σε αυτούς τους καιρούς είναι να βρίσκουμε κάθε μέρα και κάτι θετικό και ακόμα και αν θεωρούμε πως δεν υπάρχει, να το δημιουργούμε εμείς!

Και μην ξεχνάς…

Καλά και δημιουργικά Χριστούγεννα απ’ την ομάδα του iPop.gr και Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News